Rekrutacja ;)

http://www.metalgearsolid.pl - pytania, opinie i cokolwiek co przyszloby Wam do glowy

Moderatorzy: Lost, Ann, GM

Rekrutacja ;)

Postprzez kul2 » So paź 14, 06 09:17

Czasami nadchodzi taki moment, ze potrzeba swiezej krwi bo stara sie psuje...Tak przynajmniej slyszalem ;)

Fakty:
- ilosc materialow, ktorymi trzeba sie zajac znacznie przekracza ilosc obecnych redaktorow, a gdy dodamy do tego okazjonalne spoznienia pojawia sie problem [ponownie, tylko tak slyszalem, bo jeszcze takiego problemu na Z nie mielismy]
- korekta, ktora mialy zajmowac sie dwie osoby, zajmuje sie jedna, przez co jej praca nie jest tak efektywna

Wnioski:
Redakcja Z potrzebuje nowych redaktorow, oraz kogos do pomocy przy korekcie...

Wymagania wobec redaktorow:
- dobra znajomosc jezyka angielskiego
- + dobra znaojomsc jezyka polskiego
- CHECI i CZAS
- dwa teksty miesiecznie

Wymagania wobec korekty:
- bardzo dobra znajomosc gramatyki i stylistyki jezyka polskiego [od ortografii mamy slowniki]
- CZAS bo niektore teksty trzeba naprawde szybko poprawic

Dlaczego pisze najpierw na forum:
- zawsze inaczej patrzy sie na kogos kogo sie zna z forum, wiadomo ze nie bedzie to pierwszy lepszy 'Gray Fox' [przepraszam wszystkich Gray Foxow, ale ta ksywa jest tutaj tak oklepana, ze strach sie bac]

Nie bojcie sie sprobowac, wielu wydaje sie, ze 'oh i ah i nie dostane sie na pewno'. Nieprawda, kazdy dostaje podobne zadania i jezeli tylko sobie z nimi poradzi juz jest o krok blizej redakcji. Zawsze trzeba probowac, niewazne ile masz lat, jak dlugo grasz w MGSy, wazne zebys mial chec do pracy.

PS. My naprawde potrzebujemy kogos do korekty - POMOCY!! ;)
PS2. Zgloszenia przyjmujemy tutaj - redakcja.zanzibar@gmail.com
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » So paź 14, 06 15:56

A czy wymagana jest znajomo?c HTML'a?
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez kul2 » So paź 14, 06 16:47

Nie, ale wypada znac sie na MGSach ;)
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » N paź 15, 06 15:53

Uuu... z tym to b?dzie gorzej :wink:

Szkoda ?e mam raczej ma?o czasu, ale mo?e w przysz?o?ci...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Relict » Pt paź 20, 06 23:20

Ok wi?c gdzie z tym si? zg?asza? ... bo pewne dosciwadczenie mam w html'u i php ... angielski znam dobrze ... a MGS te? znam jak w?asn? kiesze? ;p
Relict
Red Blaster

Postprzez kul2 » So paź 21, 06 08:07

Relict napisał(a):Ok wi?c gdzie z tym si? zg?asza? ... bo pewne dosciwadczenie mam w html'u i php ... angielski znam dobrze ... a MGS te? znam jak w?asn? kiesze? ;p

Coz, adres email jest w pierwszym poscie, wystarczy go przeczytac.
redakcja.zanzibar@gmail.com
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Relict » So paź 21, 06 08:51

Okej sprawa za?atwiona ;p :o
Relict
Red Blaster

Postprzez kul2 » N lis 19, 06 12:02

Relict dal sobie spokoj, moze jest jakis inny chetny, ktory zna sie na rzeczy?
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Niero » Pn lis 20, 06 13:30

Ja mog? w grafice pomóc ;)
Snake!
What's going on!?
Snake!?
Snake!!!

Metal Gear Solid
..............[Continue / Exit]
Niero
Arnold

Postprzez kul2 » Pn lis 20, 06 14:17

PS2. Zgloszenia przyjmujemy tutaj - redakcja.zanzibar@gmail.com

Czyli podeslij cos co uwazasz za reprezentuje Twoj poziom i napisz czy tworzyles kiedys layouty.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Teddy » Pt gru 22, 06 23:42

Niero, Ty robiłeś kiedyś avatary na forum RCS czyz nie?
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez Relict » So sty 13, 07 16:32

Witam i przepraszam za całość nie pokój itp... Wkońcu podpisałem dobry kontrakt z moim usługodawcą na dogodny internet :P Tak więc wracam na stare fora Forever...
Mam nadzieję że będe mógł pomóc jakoś tutaj zgromadzonym fanom Metal Gear Solid.
Pod moją nieobecność wiele się zmieniło forum oraz Layout strony jak bodajże widzę :P

Na moją pomoc (grafika Psp oraz programowanie php) zawsze możecie liczyć, więc jak coś walić smiało pomoge :wink:

PS: Co do Redaktor'a ? hmm narazię sądze że dam sobie spokój, posiedze na tym forum trochę poznam bardziej nowych i starych ludzi. AVE
EDIT: Pare projektów poszło na mail'a :P
Relict
Red Blaster

Postprzez kul2 » Pt maja 04, 07 15:16

Bardzo, ale to bardzo potrzebny jest grafik znajacy sie na rzeczy.
Ruszamy z pewnym projektem i wrecz nieoceniona bylaby pomoc.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Pt maja 04, 07 18:53

Domyśle znanie się na czym?
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Pt maja 04, 07 19:08

Konkretnie Ci nie powiem, bo ja sie nie znam :) Ale tak ogolnie, jakies ciekawe obrazki, ktore bedzie mozna wykorzystac na www (czyli male rozmiarowo :D), konkrety wychodza w czasie pracy ;)

Szczegoly poszly na PM.
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Zanzibar