solidus grabczas napisał(a):skracanie rozmów przez codec to ostatnia rzecz która byłaby ulepszeniem
powiedziałam niektóre rozmowy

Uzion napisał(a):MGS 2 to chyba pierwsza gra, ktora ukazala niesamowita klase pod wzgledem swojej "filmowosci". MGS 1 byl ograniczony swoimi walorami technicznymi. Nie moglismy dostrzec i przezyc pewnych rzeczy tak jak to ukazala dwojka, co nie oznacza, ze jedynka ma pod tym wzgledem jakas wielka ujme, poniewaz rowniez potrafilem ja gleboko przezyc.
twilite kid napisał(a):ak czy inaczej Tanker jest tą idealną kontynuacją MGS1, przypomniałem sobie jak w to zagrałem pierwszy raz - patrzyłem na to wszystko z niedowierzaniem. Genialna reżyseria filmików, dobrana muzyka. Ta wilgotność po prostu przenikająca do szpiku kości, siąpiący deszcz... Wszystko w sam raz na wymiar ze sobą zgrane, bez przesadyzmu, bez kombinacji, bez zbędnej gadaniny. Konkretnie, dynamicznie, wciągająco i z przytupem na koniec.
Kojima, panie Kojima. Daj mi jeszcze raz zagrać w takiego MGSa, daj mi pełną grę, która byłaby tak świetnie skrojona jak ten raptem dwugodzinny wstępniak do dwójki. Ale niech i będzie też tak świeża i niech zrobi takie wrażenie jak ten sławny trailer na E3 równo 10 lat temu.
I to jest genialne ; ). Właśnie chciałbym dostać takiego MGSa, gdzie robimy niepozorną misję, bez pompy, jakiegoś znaczenia dla ludzkości. Ot po prostu dajemy się powoli wciągnąć w wir wydarzeń, z czego coś większego może wyrosnąć. Niekoniecznie zagrożenie dla ludzkości. Hmm... dlaczego Snake nie mógłby wyruszyć na prywatną misję, z osobistych powodów nie ratując przy okazji świata?maciej1- napisał(a):a tankowiec jest taki niepozorny - płynie sobie gdzieś tam i nie zwraca na siebie uwagi, a my mamy za zadanie go po cichu zinfiltrować
twilite kid napisał(a):Ta wilgotność po prostu przenikająca do szpiku kości, siąpiący deszcz... Wszystko w sam raz na wymiar ze sobą zgrane, bez przesadyzmu, bez kombinacji, bez zbędnej gadaniny. Konkretnie, dynamicznie, wciągająco i z przytupem na koniec.
Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość