Snake napisał(a):Dobra doszedlem do momentu kied on skacze jakby co w dupe gryzlo za przeproszeniem i wtedy to sie robi maniana gdyz on tak szybki ze nie moge go z niczego trafac. w koncowce wystarczy ze bym go oplol i by go zabil ale jak?
On jest tak szybki ze nienadazam jak w tej koncowce go mam KILL?
Young Boss napisał(a):ja go atakowalem tylko ze Stingera
odin napisał(a):Jest taki sposób aby poka? go bardzo szybciutko i to nawet na eex, jednak o tym ju? bylo, i wystarczy tylko poszuka?. Nie wiem nawet czy nie odpowiada?em ju? na takie pytanie kiedy?.
A samo eex nie jest trudne a? do czasu duszenia, to staje si? najwi?kszym problemem, bo na pc nie dzia?a trik z ps2 wi?c trzeba si? m?czy?, a zaufajcie mi ?e jest cholernie ci?zko.
Pozatym, osobiste spostrze?enie, eex jest czasem banalniejszy od Hard, lub zwyk?ego Extreme.
ocelot napisał(a):jego się nieda zabić to jakiś wampir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johny Sasaki, w artykule dostepnym pod adresem: http://mgs.gram.pl/readarticle.php?article_id=395 , ktory napisal, bo wkurzyl go opis Miela napisał(a):
"W normalnych warunkach katastrofa, przeokrutnie trudna sprawa..." hehe... Zabierz Stinger Missile Launcher. Nad dachem strutu do którego zmierzałeś z Sediment Poolu, tam gdzie wcześniej łatał Cypher z kontrolka SEMTEXu zawisnął odrzutowiec. Wystrzel w niego szybko 3 naboje. Teraz ustaw się przy barierce tak, aby naprzeciwko Ciebie, nieco niżej była wielka rura i namierzaj samolot.
Gdy go zobaczysz, szybko strzel, wyłącz wyrzutnie Stingera i zawiśnij na rękach za barierka o której wcześniej pisałem, atak przeżyjesz bez straty życia.
Teraz biegnij na przeciwko barierki po której właśnie wspiąłeś się na gore (mam nadzieje:). Samolot zrobi kółeczko, w czasie którego Ty musisz wystrzelać w niego 5 rakiet. Po wystrzeleniu 5 rakiety, stan tak, aby przed sobą mieć barierkę na której wisiałeś. Samolot przeleci w stronę w którą patrzysz, a Ty możesz w niego strzelić.
Odwróć się. Widzisz kwadratowa "dziurę" otoczona barierkami na których możesz zawisnąć rękami? Stan przy nich i namierzaj samolot. Gdy będziesz mógł strzel w niego, szybko wyłącz bron i zawiśnij na wspomnianej barierce otaczającej wspomniana "dziurę". Szybko podciągnij się i kieruj się naprzeciw barierki z której zawisnąłeś pierwszy raz (tej obok rury). Samolot znowu zacznie robić kółeczko. Traf go 2 razy po czym z którejś z barierek otaczających dziurę puść się na dol. Kamera powinna ustawić się w ten sposób, ze po lewej widzisz schody a na przeciwko siebie dużą skrzynie. Widzisz dużą skrzynie na dolnym poziomie mostku na którym walczysz? Stan tak, aby być jak najbliżej jej końca z lewej strony. Atak rakietami nic Ci nie zrobi jeśli dobrze mnie zrozumiałeś/as. Karton się rozleci a Ty biegnij po schodach i stan przy barierkach otaczających dziurę.
Zawiśnij, wejdź na gore, stan przy barierce przy której wisiałeś po raz pierwszy i pruj w samolot 1 nabojem, po czym biegnij na drugi koniec mostku na który prowadza małe schody (tzn. tam gdzie chciałeś się dostać z Sediment Pool). Jak widzisz, są tam masywne ścianki po bokach. Kucnij w prawym rogu miedzy ściankami i przeczekaj atak. Gdy wszystkie rakiety nie trafia wstań, i szybko poślij 4 rakiety w samolot. Biegnij obok wystającego owalnego słupa i stan na przeciwko schodów.
Strzel w samolot i znowu szybko wyłącz bron aby zawisnąć nad dziura. Zejdź na dół (najlepiej zeskocz) i schowaj się w kartonie za skrzynia przy której chowałeś się przed atakiem rakiet, jednak tym razem chowaj się za bokiem naprzeciw schodów. Samolot będzie Cię ostrzeliwywał, musisz biegać na około skrzyni aby zawsze być osłoniętym przed nabojami. Po ataku biegnij po schodach, stan obok barierek otaczających sławetna "dziurę" i patrząc w stronę schodów namierzaj Harriera. Gdy strzelisz, biegnij ZA SIEBIE do długiej barierki obok rury poniżej i na niej zawiśnij, po czym wejdź i szybko chowaj się w rogu obok strut G - znowu zostaniesz zaatakowany rakietami. Po ataku znowu strzel 4 razy w samolocik, po czym biegnij obok słupa naprzeciwko schodów i zawiśnij na barierkach otaczających "dziurę". Po ataku puść się na dół i patrząc w stronę przeciwna do schodów czekaj na samolot. Gdy się pojawi, szybko strzel, po czym załóż karton i chowaj się przed ogniem karabinku. Po wszystkim biegnij po schodach na gore.
Samolot będzie leciał na Ciebie od strony barierki którą jest obok wielkiej rury. Strzel raz i zawiśnij. Po ataku wejdź na gore i szybko biegnij schować się w kąciku obok STRUT G. Po ataku zniszcz samolot. Dalej uważasz, ze ta walka jest ciężka?:)
Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość