MGS: Special Missions

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Postprzez plazi » Wt lip 14, 09 23:44

Też sprawdzę. I na PS3 też. Nie ma za co.

[ Dodano: Sro Lip 15, 09 01:34 ]

Ha! Miałem racje :) Na PS2 FAT ani na PS3 nie pójdzie. Wyskakuje piękny error przy mashowaniu :) Czyli tylko konsolki z klapeczką. PS3 40 GB a PS2 ten model. Swap Magic też nie pomaga, ni-ci-wo.
plazi
rofl

Re: MGS: Special Missions

Postprzez shalashaska » Wt maja 01, 12 15:29

Właśnie ukończyłem Integrala na PSP. Coś nie samowitego :)
My Hero ... plis ... set me free.
shalashaska
Crying Wolf

Gram: Tenchu, MoH

Postprzez Curtis » N cze 03, 12 13:22

Ja pamiętam, że przechodziłem to z bratem starszym, było radochy... Najwięcej problemów było z Variety mode. Kto mógł wtedy przypuszczać, że widzi to co widzi po ukończeniu wszystkich misji ;]
Osvelot jest Bogiem
Curtis
The Sorrow

Czytam: Nie podam bo jak skończę będzie nieaktualne

Postprzez Recoil » N sty 27, 13 11:14

Naszlo mnie i wygrzebalem z czelusci kartonu przeznaczonego na szarakowe gry MGS: SM. Najpierw naczytalem się na forum o problemach związanych z uruchomieniem SM na PS3 w związku z wywalaniem do menu gry w momencie wysunięcia płyty. Jak się okazało nic takiego nie miało miejsca. Wysunalem płytę i spokojnie mogłem włożyć płytkę z podstawowym MGSem. nie, nie pogralem sobie... Mój MGS jest w tak opłakanym stanie, że konsola go nie przemielila (nie pożyczać gier ludziom, którzy mają sobie za nic czyjąś własność :/). Test na przypadkowej płycie wywołał komunikat o błednym dysku. Wniosek? W normalnych okolicznościach wszystko powinno smigac cacy. Nieststy w związku z tym, że mój MGS jest jaki jest kupiłem kiedyś MGSa z PSN. Niestety jest on niekompatybilny z SM. Liczyłem po cichu, że będę mógł w momencie zmiany płyty wejść do menu konsoli i odpalic po prostu cyfrowego MGSa, ale wcisniecie przycisku PS szybko sprowadziło mnie na ziemię - nie pojawia się przecież manu konsoli tylko menu ustawień gry/PSXa... Tak czy siak nie pogram.

Na SZARAKU, kiedyś, kiedyś, została mi do przejścia JEDNA (!!!) misja aby mieć ukończona grę w 100% (jeśli dobrze pamiętam to ostatnia misja w Claymore). Nie wiem nawet czy mam gdzieś jeszcze ten zapis... Tak czy siak szarak ma fochy więc nie pogram a na PS3... No już pisałem. A i tak save nie zgram z szaraka na PS3 więc...
Calm down People!
It's just a little Lie.

Warning Shot!
Obrazek
Recoil
Vulcan Raven

Gram: The Last of Us

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Solid