Big problem ;//

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Big problem ;//

Postprzez vader15pl » Pn cze 30, 08 12:48

Otóż zabili mi Meryl [tzn. snajper zabił] i mam problem, bo wiem że musze sie po snajperke wrócić do B2, jak wracam tą drogą którą przyszedłem to po wejściu do tej dużej sali "gdzie nie można używać broni, a jak mnie zauważą strażnicy w maskach gazowych to sie gaz wpuszcza do pomieszczenia, a jeszcze prędzej oni mnie zabijają], noi ja nie wiem jak wrócić do sali z czołgami, bo ta brama którą wcześniej otworzyła mi moja pomocniczka, teraz jest zamknięta... i nie wiem jak sie dostać do tego pomieszczenia ze snajperką...
pomóżcie...
vader15pl
Inkarnacja VR

Postprzez Infernal Warrior » Pn cze 30, 08 13:09

To nie jest możliwe. Brama, którą otworzyła Ci Meryl musi być otwarta. Ewentualnie wczesniejsza moze byc zamknieta ale to wystarczy przeciez karte PAN wyciagnac i sie otworza.

Daj screena.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez SALADYN » Pn cze 30, 08 13:13

Możesz też użyć pudła i dostać się na lotnisko trochę to skraca drogę do zbrojowni.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez vader15pl » Pn cze 30, 08 13:14

ok zaraz zrobie i dam

i ja próbowałem kartą Level 5, i sie nie otwiera, to jest ta brama co w nią sie wtedy wchodziło i sie na lewo szło potem po schodach i do windy jakby ktoś nie pamiętał... i ona zamknięta jest jeszcze specjalnie przy niej tak stawałem żeby kamera sie obróciła i mi pokazala całą ściane i tam wszystko pozamykane

P.S
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c89 ... 99f75.html

TO JEST TEN PROBLEM.
vader15pl
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 30, 08 13:24

A jak sie tam dostales wczesniej? Czolgales sie. Jak wiec wydostac sie masz? Czolgaj sie.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez vader15pl » Pn cze 30, 08 13:25

lol... idiota ze mnie , sory ;//
i dzięki za pomoc ;]
vader15pl
Inkarnacja VR

Powrót do Metal Gear Solid