Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Linijka 10:
Przypuszczalna wypowiedź Solidusa: Tu nie mam pomysłu – albo Sears mówił coś w stylu „Zajmij się wszystkim”, albo nic nie mówił.
Ocelot: “Co mam zrobić z tą kobietą ?” - to jest trochę zwodnicze. Z którą kobietą ? Słyszymy to tylko wtedy, gdy skończymy grę ratując Meryl, no nie ? Ale to niekoniecznie znaczy, że mowa jest o Meryl, bo...
Linijka 11:
Przypuszczalna wypowiedź Solidusa: Trzeba mieć na nią oko – zajmij się tym.
Ocelot: “Tak, proszę pana. Będę ją obserwować” - Mogłoby też chodzić o Naomi, która przecież bardzo dużo wiedziała o całej operacji. No i w końcu jest aresztowana po akcji Snake’a ( Snake pomógł jej uciec ). Jednak opcja z Meryl jest bardziej prawdopodobna, bo jeżeli byśmy jej nie uratowali, to byśmy nawet nie słyszeli tej kwestii. Są powody do obserwacji jej – jest jednym z nielicznych naocznych świadków wydarzeń na Shadow Moses, którzy przeżyli, a teraz właśnie spiernicza na skuterze śnieżnym (a Ocelot jest przekonany, że drugi pasażer skutera i tak umrze w skutek "infekcji wirusowej").
RyuEX napisał(a):Może chodzi o Naomi... nie pamiętam co się wtedy z nią działo
A może Olga huh? Chociaż wtedy Ocelot chyba nie miał z nią kontaktu...
hmmm...
Minęły chyba dwa lata
Akurat trójkę mógł już mieć w głowie. Nie zdziwiłbym się nawet, gdyby to był pierwszy concept jedynki.
twilite kid napisał(a):Raiden, ostrzeżenie za zabawę w moderatora (pkt 19 regulaminu).
Raiden napisał(a):Jak mogę się w niego bawić skoro faktycznie i formalnie nim nie jestem ?
Bizon napisał(a):Właśnie o to chodzi w tej zabawie.
Nazil napisał(a):Naomi i tyle
Raiden napisał(a):A czy rozwiniesz jakoś swą wypowiedz ?
Raiden napisał(a):Czy będzie nam dane poznać głębiej twoje zdanie na ten temat ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość