Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
- Gdy wyszedłeś z góry uważaj na kamery, z lewej strony masz Chaffy w drugim pomieszczeniu z prawej masz Termiczne Gogle ( uważaj na kamerę). Musisz teraz zjechać windą na poziom B1 ( Uważaj na strażników, jakby, co możesz się schować pod czołg)
Blizzard napisał(a):No jestem w tym hangarze i wyszedłem u góry obok kamery. Za nią są drzwi z komputerami, tam znalazłem Rationa i Mine Detector. Schodze na parter gdzie są czołgi i tam są drzwi ze strażnikiem w środku no i winda. I jeszcze te co Meryl potem otwiera i tam są lasery - i własnie dlatego potrzebuje gogli, a ich nigdzie niema
Blizzard napisał(a):Teraz inne pytanko, juz niebęde tworzyl nowego teamtu - jak przezyć te p**ebane tortury ? z całym szacunkiem, ale tak debilnego etapu niema w zadnej innej grze Shocked naciskam spacje jak najszybciej mogę i niemoge tego przejśćjuż chyba szybciej się nieda, a wolno napewno nienaciskam, próbuję jak najszybciej moge, i życie wolniutko sie napełnia, a traci szybko. Jakieś rady ? już mnie palce bolą ... post napisany być może troche nieczytelnie, ale jestem bardzo sfrustrowany Razz
Odin napisał(a):Wal w spacje, nawet gdy Ocelot przestaje serwowac Ci elektrowstrzasy. Wlasciwie wal w nia ciagle. Mozna odrobic pewien ubytek wtedy. A jesli to nie pomaga, musisz pocwiczyc po prostu. Dla przykladu dla mnie najtrudniejszym momentem w MGS2 na EE bylo samo duszenie ( cos jak tortury w tej czesci ), i nic nie sprawialo mi tak wielkich trudnosci jak wlasnie ten moment.
Bizon napisał(a):akoś dałem radę nawet na Hard Smile
jak przezyć te p**ebane tortury ? z całym szacunkiem, ale tak debilnego etapu niema w zadnej innej grze naciskam spacje jak najszybciej mogę i niemoge tego przejść
Pff... kilka minut treningu i zaliczyłem
PiotrB napisał(a):A ja bez najmniejszego mrugnięcia okiem poddawałem się, aby mieć lepszy czas w speedrun'ie.
kul napisał(a):A nie bylo to przypadkiem tak, ze po torturach rozmawiamy z Naomi a ona kaze nam polozyc pada na ramieniu i wibracje maja nam ulzyc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość