Problem

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Problem

Postprzez lachu94 » Pn lip 07, 08 22:09

Witam
mam problem w grze. Teraz sie uwolniłem z tego więzienia (z tego co mnie złapali po walce z sniper wolf) i dalej miałem iść tam gdzie mnie złapano czyli tam gdzie walczyłem ze sniper wolf wiec tak ide do tych dzwi na górze i tak jak pisało w solucji Sneak włączył nie umyślnie alarm. I pisało że musze iść przez korytarz i na końcu korytarza są dzwi w które mam wejść a są one zamknięte (mam karte 6lvl założoną) i ciągle łaże tam i z powrotem a dzwi nadal zaknięte a strażnicy się dalej pojawiają, nie wiem co mam zrobić pomóżcie pls :)

Korzystam z solucji ze strony tego forum , a tu treść w którym miejscu jestem
Fa-masa i strzelaj! Weź Rope czyli linę. Teraz czeka Cię prawdziwa Ścieżka zdrowia – wbiegnąć na szczyt kilkunastopiętrowej wieży na włączonym alarmie... Co za pech! Wybierz Stun Grenade. Gdy zauważysz, że biegnie za tobą strażnik to rzuć ten granat. Gdy się skończą, wyciągnij Fa-masa i heja! Gdy już dostaniesz się na dach
lachu94
Inkarnacja VR

Postprzez uci » Pn lip 07, 08 22:13

nie jestem pewien do końca bo dawno nie grałem, ale te drzwi się nieotwieraja, tylko musisz biec dalej na góre.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez lachu94 » Pn lip 07, 08 22:17

Jak mam iść na góre jak jest ten korytarz to sie idzie w prawo potem w dół i są te dzwi i sie nie da otworzyć
lachu94
Inkarnacja VR

Postprzez SALADYN » Pn lip 07, 08 22:39

Weź line i leć po schodach w góre , te drzwi nie mogą sie nie otworzyć.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez solidus grabczas » Pn lip 07, 08 22:46

Idziesz na samiuską górę i wchodzisz po drabince na dach i wtedy bodaj jest spotkanie z Hindem
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez sonofbigboss » Pn lip 07, 08 23:24

Po wlaczeniu alarmu, wez line i biegnij w lewo po schodach w gore ;p . Nie zwracaj uwagi na drzwi mniej wiecej w srodku drogi gdyz sa zamarzniete i sie nie otworza. Biegnij eliminujac straznikow po drodze az do samej gory. Gdy bedziesz na samej gorze i alarm sie wylaczy idz w dol ekranu do drabiny zbierajac po drodze amunicje do Stingera. Przy drabinie kółko czy tam spacje o ile grasz na komputerze i do walki z Hindem ;)
Moja kolekcja Metal Gear Solid...
http://img247.imageshack.us/img247/5281 ... 841qp3.jpg

aka SeveSnake ];->

http://pl.youtube.com/watch?v=sJ3Xh0yHmok
sonofbigboss
Okres próbny

Postprzez kul2 » Wt lip 08, 08 06:31

Ludzie. Przeciez na pierwszej wiezy nie ma walki z Hindem.
lachu94 biegnij po wlaczeniu alarmu wez line, odwroc sie, przejdz przez drzwi i idz po schodach. Na samiutenka gore.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez lachu94 » Wt lip 08, 08 10:30

Kul wiem , tak zrobiłem już wpadłem na ten pomysł wczoraj ;p
Poprostu nie skapłem sie że w tym korytarzu co te dzwi były zamknięte to ja tym korytarzem właziłem do pokojuz kamera , a ja myślałem że jak pujde w dół to wyjde z budynku xD Ale już wszystko ok pokonałem Hinda :D
lachu94
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Wt lip 08, 08 18:02

Brawo!
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Metal Gear Solid