Problem z Puzzle: level 9

Posty o grach Metal Gear Solid i Metal Gear Solid: Ghost Babel na Gameboy Color

Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Problem z Puzzle: level 9

Postprzez kosmopolityka » Wt gru 20, 05 20:50

znowu ja mam problem i to pewnie banalny jak zawsze. NO gram sobie eleganckow MGS:I puzzle lewel 9 i niewiem zupe?nie o co biega co mam zrobi?. kolesia zabijam ale dalej niewiem co mam robi? jak te kamery obej??. prosz? o pomoc ! Z góry dzieki
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 07 21:13 przez kosmopolityka, łącznie edytowano 1 raz
kosmopolityka
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 10:04

Chowasz sie za sciana, czekasz az straznik spojrzy w lewo, podbiegasz w prawo, potem w gore i chowasz sie za polnocna sciana [kucasz]. Straznik pokonuje dwa przejscia w Twoja strone, za drugim idzie w lewo i w dol [tak samojak Ty]. Gdy zblizy sie do Ciebie, umiesc C4 na jego plecach i wysadz je gdy znajdzie sie pomiedzy dwoma kamerami przy trzecim przejsciu.
Mam nadzieje, ze mimo tak dlugiego czasu oczekiwania na cos sie to przydalo.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Metal Gear Solid