Podzi?kowania.

Dział specjalnie przygotowany dla nowych użytkowników forum, lub innych graczy pragnących wyrazić swoje odczucia.

Moderator: GM

Podzi?kowania.

Postprzez FOX HUND » Pn lis 06, 06 18:34

Chcia?bym podziekowac wsystkim tym, którzy tworz? to forum, ozywiaj? je ka?dego dnia pisz?c posty. Nawet ja zacz??em co? sensownego pisa?:D.
I dziekuje za?ozycielom, bo to dzieki ich pracy mo?emy sie tu wypowiada? i dyskutowa? na rózne tematy, a w szczególno?ci o Naszej ukochanej serii gry. THX ALL.
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez solidus grabczas » Pn lis 06, 06 19:23

równie? chcia?bym przy??czy? sie do podzi?kowa? a redakcji w szczególno?ci za wytrwa?o?? u?ytkownikom za to ?e s? jacy s? ale s? :lol:
i musimy pami?ta? i wierzy? ?e mimo i? po MGS4 ma by? koniec serii fani nigdy nie odejd? w cie? a gdyby by?a mo?liwo?? kiedy? propagowa? j? mimo ko?ca bo to ?e legendy si? ko?cz? nie znaczy ?e musz? zgina? i znikn?? z pami?ci wszystkich :wink:
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Infernal Warrior » Śr lis 08, 06 16:44

Amen, bracie. Amen. Przy??czam si? do podzi?kowa?. Wasza strona o wiele lepiej pomaga mi zrozumie? fabu?? i przes?ania MGS'ów.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Uzion » Wt gru 19, 06 14:20

Chcialbym podziekowac za wyrozumialosc, cierpliwosc i ogromny wklad pracy w ten serwis. Szczere dziex rowniez dla moderatorow ktorzy sa naprawde wporzo, i zbyt pochopnie nie blokuja mi tematow :D
Uzion
The Fury

Postprzez odin » Śr gru 20, 06 10:15

Uzion napisał(a):Szczere dziex rowniez dla moderatorow ktorzy sa naprawde wporzo, i zbyt pochopnie nie blokuja mi tematow :D

Dobra dobra ;) ...jeszcze ;)
odin
od internetu mi urwiesz!

Postprzez Boras » Pn sty 15, 07 16:42

No tak to fakt warto podziękować za tekie forum takim ludziom ktorzy mieli cheć na jego tworzenie... Wielkie dzięki... Wasz zawsze nieznosny Snoopy:D
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez sonofbigboss » Pn sty 15, 07 21:13

Ja bym chcial podziekowac najbardziej Wam redaktorom tj :
kul
kotlet schabowy
Saladin01
Flyman
Sage
Bizon
odin
Abyscie robili swoje dalej bo dziki takim ludziom jak wy powstaje najwspanialszy serwis o MGS'ie w necie. Dzieki temu ze znajdujecie czas na ciagle uczesniczenie w zyciu MGS'a i dzielicie sie z nami informacjami korzystaja na tym wszyscy fani gry ktora jest czyms wiecej niz tylko gra..
no i dziekowka wszystkim ktorzy aktywnie uczestnicza w zycia strony pisz artykuly, posty na forum i odwalaja kawal dobrej roboty poprostu THX dla was wszystkich :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Moja kolekcja Metal Gear Solid...
http://img247.imageshack.us/img247/5281 ... 841qp3.jpg

aka SeveSnake ];->

http://pl.youtube.com/watch?v=sJ3Xh0yHmok
sonofbigboss
Okres próbny

Postprzez Johny Sasaki » Pn sty 15, 07 21:44

Ja bym chcial podziekowac mojej mamie za to, ze o mnie dba i dzieki niej nie jestem bezdomnym cpunem terroryzujacym tubylcow na centralnym biegajac ze strzykawka... :lol:

No i w sumie to jeszcze Kulowi za nerwy i zbudowanie Zanzibaru po upadku OH.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Anik » Pn sty 15, 07 22:17

Ładny posty Johny :wink:

A ja bym chciała podziękować wszystkim tworzącym Zanzibar oraz samemu Kojimie (i tak tego nie przeczyta) :D

w pewnym sensie ten dział powinien nazywać się "podlizywanie" zamiast "podziękowania" :lol:
Anik
Crying Wolf

Postprzez kul2 » Pn sty 15, 07 22:27

Nie wiem czy podlizywaniem sie mozna nazwac probe wyrazanie podziekowan za cokolwiek.
samemu Kojimie (i tak tego nie przeczyta)

Czyta, tylko nie rozumie ;)

No i w sumie to jeszcze Kulowi za nerwy i zbudowanie Zanzibaru po upadku OH.

Ja tu tylko posty usuwam.
Wszyscy tworzymy Zanzibar, kazdy z uzytkownikow doklada swoja cegielke, niektorzy mniejsze inni wieksze, ale sie staramy, a to w przyszlosci przyniesie naprawde piekne efekty :)

Snakeseve, skopiowales tylko tych prowadzacych bloga. A gdzie Zombie_Snake, Solidny, Hal, czy Teddy? ;)
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez plastus » Śr sty 17, 07 20:00

(oh tak,nabije sobie tego posta:P)
dziękuje wszystkim co tworzą to forum i Kojimie chcę też podziękować:)
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Bizon » Cz sty 18, 07 13:42

Ja dziękuje wszystkim, przedewszystkim kulowi, który przyjął do redakcji takiego lenia jak ja :wink:
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez b_gieroba » Pt sty 26, 07 15:01

dzięki za stworzenie tego forum :D
MGS is my life
b_gieroba
Coward Duck

Postprzez Kazek » Wt wrz 04, 07 17:37

He he dzięki Pabian, Johny Sasaki i jeszcze trzeciej osobie o której niestety zapomniałem za życzenia
Kazek
Running Man

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania