Koszulki

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez Zychu(snipershit) » Pt sie 24, 07 12:48

A ja mam jedną:P A morze czas porobić koszuliki, z przodku Logo zanzibaru z tylu ksywa, nasza i jakis grafik mgsa:)
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Postprzez kul2 » Pt sie 24, 07 20:48

A morze czas porobić koszuliki

Nie nasz pulap finansowy.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Infernal Warrior » Pt sie 24, 07 21:06

No chyba ze kazdy placilby za swoja koszulke :P (wyrob + koszulka + wysylka)
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez kul2 » Pt sie 24, 07 21:16

Takie to se kazdy moze sam zrobic/zamowic. My sie w posredniaka dla sklepow bawic nie bedziemy.
Poza tym, to jest temat o przypinkach.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Rafał » Pt sie 24, 07 21:57

Przypinki są bardzo fajne :). Chętnie bym kupił taką przypinkę, ale wyczytałem parę postów wy wyżej że nie są na sprzedaż :P.
BTW. Ja kiedyś wydrukowałem sobie na foli samoprzylepnej logo Fox Hound i przykleiłem na obudowę od PC ;)
Obrazek
"Ktokolwiek wygra, ta walka się nie skończy. Przegrany zostanie uwolniony od pola walki, jednak zwycięzca na nim pozostanie. Będzie musiał żyć jak wojownik, aż do swojej śmierci..."
Rafał
Coward Duck

Postprzez Zychu(snipershit) » So sie 25, 07 11:41

To właśnie chodzi ze kazdy moglby sobie zroibc, ale np. abysmy stworzyli wzor
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Postprzez GRAY » Pn sie 27, 07 12:57

koszulke mogłby kazdy sam sobie kupic zwykla biala wedlug wlasnego upodobania
ale wspolnie bysmy stworzyli na materiale do nasprasowania logo ... FOX HOUNd lub ZL :)
GRAY
Machinegun Kid

Postprzez liquid kaczor » Śr sie 29, 07 19:48

Mi sie pomysł koszulek podoba, popieram inicjatywę wspólnego wymyslenia loga/wyglądu rzeczonej :)
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez ColonelAI » Śr sie 29, 07 19:53

Pomysł faktycznie ciekawy. Tak jak wspominaliście bardziej opłaca się wymyślić logo, a jak ktoś będzie chciał to sobie wydrukuje prasowankę. Własnym kosztem oczywiście.

Taką oto stronę znalazłem http://www.spreadshirt.net/pl/PL/Koszul ... hirt-1342/
Można załadować własne obrazy i zobaczyć jak to będzie wyglądać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez liquid kaczor » Cz sie 30, 07 23:57

Stronka fajna, ale jak no moje oko to maja nieco za drogo, ponad 70zł za koszulke to dużo nawet za FOTL z własnym logo, na allegro będzie można zamówić o wiele taniej.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez ColonelAI » Pt sie 31, 07 11:22

Faktycznie nie mają tanio. Jak wspominałem zawsze można zaprojektować wzór, a później kto będzie chciał to sobie wydrukuje prasowankę. Do tego potrzebny jest papier do prasowanek, koszulka i żelazko. No i oczywiście drukarka.

Widziałem na allegro 10 arkuszy za 31 złotych.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
ColonelAI
Raging Raven

Postprzez Bushiken » Pn paź 15, 07 21:48

Pewien sprzedający na allegro może tanio zrobić koszulki z dowolnym nadrukiem i dobrej jakości. Wprasowanki szybko sie ścierają, a on robi innym sposobem.
Oto link: http://www.allegro.pl/item251707900_blu ... warto.html
Są to bluzy o bardzo dobrej gramaturgii ztąd ta cena. W przypadku T-Shirtów wychodzi o wiele taniej.
Bushiken
Revolver Ocelot

Postprzez Shinigami » Pn paź 15, 07 22:16

Sprawdźcie też ten sklepik - http://www.dejna.pl/
Moge osobiście poświadczyć za jakość, zarówno koszulki jak i nadruki są bardzo dobrej jakości (jedna z moich po 2,5 roku wciąż jest jak nowa). Wszystko można załatwić osobiście lub drogą mailową, firma swoje sklepy ma w Sosnowcu i Warszawie. Niestety nie powiem wam jak to jest z wysyłką do kupującego, bo nigdy nawet nie zwróciłem uwagi na to, czy istnieje taka opcja ;)
.: http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/ :.
Obrazek
Be there or be square.
Shinigami
Olga Gurlkovich

Postprzez Bushiken » Cz paź 18, 07 16:02

Istnieje także możliwość zakupienia większej ilości przypinek z dowolną grafiką(logiem: ZL, Fox Houndu, Foxa i Konami). Oto dana licytacja na allegro: http://www.allegro.pl/item256505373_prz ... _szt_.html
Bushiken
Revolver Ocelot

Powrót do Pierdolnik