Doksztalcanie Gamingmana21

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Doksztalcanie Gamingmana21

Postprzez Gac666xx » Śr cze 25, 08 14:56

Wydzielone z http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?p=40789

Dokształć się w języku polskim wpierw.
Ostatnio edytowano Śr cze 25, 08 19:25 przez Gac666xx, łącznie edytowano 1 raz
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez gamingman21 » Śr cze 25, 08 15:55

Gac666 napisał(a):Dokształć się w języku polskim wpierw.

sorry jestem greekiem......tylko polacy maja zawsze problem z cudzoziemcami ze nie pisza poprawnie po polskiemu
nic jaki kraj taki obyczaj czy jakos tak :P
dzieki ze ta wypowiedz ktora udzieliles ma sens co do posta (joke)
gamingman21
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr cze 25, 08 15:58

Po polsku.
Nie tylko z cudziozemcami. Z wszystkimi ktorzy nie potrafia pisac po polsku.
Inna sprawa, Gac uwazasz sie za Polaka? ;)
Nie rozmywajmy panowie. Niech ktos koledze pomoze.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666xx » Śr cze 25, 08 15:58

Ok..................... co..................... nie................ zmienia............... faktu..............,..................................że..............................zasady .................................................................................interpunkcji .............................................................................Cię................................................................. nie........................................... zobowiązują.

Fajnie się czytało?

PS. Ja nie jestem polakiem.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez gamingman21 » Śr cze 25, 08 18:26

Gac666 napisał(a):Ok..................... co..................... nie................ zmienia............... faktu..............,..................................że..............................zasady .................................................................................interpunkcji .............................................................................Cię................................................................. nie........................................... zobowiązują.

Fajnie się czytało?

PS. Ja nie jestem polakiem.

moze tez jest tak ze mi sie nic chce poprawnie pisać albo moze nie umiem.....albo dysleksje mam (zaraz sie posypie grad oskarzen ze kazdy sie tłumaczy dysleksja) mialem takie problemy na innych forach.................ale do rzeczy.....jestem takim samym fanem MGS jak i wy
a moje wypowiedzi sa chyba zrozumiałę dla wszystkich choc pwenie z licznymi błedami!!!!

co doMGS po+ mam od czasu do czasu problemyz połączeniem sie do servera..........pisze mi że nie mam włączonego przycisku WF!!! a on jest ustawiony na ON..........wie moze ktos o co kaman?????? od czasu do czasu jest tez tak......ze pogram dosłownie minute lub dwie i mi wypisuje CONNECTION ERROR....! i nie mam ustawionego UDP port wiec nie moge byc HOSTEM gry...................to tak na marginesie wszystkie problemy nekające mnie w grze
jesli ktos sie zna na tym to prosze o pomoc
i pozdrawiam wszystkich forumowiczow......nie gniewajcie sie ze nie umiem pisać :D
gamingman21
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666xx » Śr cze 25, 08 19:23

Człowieku jest coś takiego jak KROPKA i przecinek! Nie ma pięćdziesięciu kropek.
Gac666xx
Big Boss

Powrót do Pierdolnik