Humor

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Odp: Humor

Postprzez phsx » Pn paź 03, 05 21:51

Macie tutaj taki jeden flash - http://rapidshare.de/files/5839931/thellamasong.swf.html piosenka dla lam - moze go znacie ja go widzialem dopiero niedawno, powiem tylko:
lama lama lama duck ;D
Ostatnio edytowano Pn paź 03, 05 21:52 przez phsx, łącznie edytowano 1 raz
phsx
Sniper Wolf

Postprzez zebolog » Pn paź 03, 05 23:25

http://www.newgrounds.com/portal/view/173404

chyba najlepsza parodia MGSa... wg mnie przynajmniej
Obrazek
zebolog
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Wt paź 04, 05 02:04

I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Tommy_Gun » Wt paź 04, 05 17:15

Stypa

(part one)
?a?obnicy weszli do pokoju. Wdowa wci?? p?aka?a, cho? teraz ju? mniej ?ywio?owo. Wszystkim by?o ?al tak tragicznie zmar?ego m??a, ojca, syna, kuzyna, wujka i przyjaciela. Nawet pies wszed? do pokoju z podkulonym ogonem i cicho po?o?y? si? pod sto?em, mimo, ?e zwyk? rzuca? si? na obcych. Wszyscy zdawali sobie spraw?, ?e teraz ju? nic nie b?dzie wygl?da? tak samo. Pozosta?o im tylko dokona? ostatecznego po?egnania zmar?ego, wspominaj?c go w tym gronie osób, którym by? naprawd? bliski. Osiem osób siad?o do sto?u.
Ojciec tragicznie zmar?ego otworzy? butelk? wódki stoj?c? na stole i zacz?? wolno rozlewa? j? do kieliszków. Po rozlaniu wsta? z kieliszkiem w r?ku i rzek?:
- Moi drodzy! Mój syn odszed?. Odszed? ju? na zawsze i nic nam go nie zwróci... - tu przerwa? mu szloch wdowy. Matka zmar?ego stara?a si? j? pocieszy? i gdy wreszcie ta uspokoi?a si?, ojciec kontynuowa?: - Niestety. Taka jest smutna prawda. Jedyne co mo?emy w tej chwili zrobi? to po raz ostatni go po?egna? zgodnie z nasz? rodzinn? tradycj?. Musimy zaakceptowa? jego brak. A teraz, prosz?, wznie?my toast za jego dusz?!
Wszyscy zebrani w pokoju, nawet dzieci tragicznie zmar?ego, wstali i wypili z kieliszków za dusz? denata.
- A teraz - kontynuowa? ojciec - niech zacznie si? po?egnanie!
Otworzy?y si? drzwi i do sto?u podesz?o o?miu kelnerów z tacami. Ka?dy po?o?y? swoj? tac? przed cz?onkiem rodziny, po czym wszyscy wyszli. Po?egnanie rozpocz??a wdowa:
- Wszyscy mówili, ?e mia? dobre serce. To prawda. Nie znam drugiego takiego cz?owieka jak on. Zawsze pomaga? biednym, zawsze chroni? pokrzywdzonych, zawsze stawa? po stronie poszkodowanych. Nieraz traci? na tym, nieraz by? przez to krzywdzony, ale nic nigdy nie mog?o go powstrzyma? przed pomoc? innym. Niech taki pozostanie w naszych pami?ciach!

Usiad?a, znów p?acz?c, a wsta? ojciec:
- By? moj? praw? r?k?. Pomaga? mi w domu rodzinnym, pomaga? mi w naszej rodzinnej firmie, pomaga? mi wsz?dzie tam, gdzie móg?. Nie wiem, jak dam sobie bez niego rad?, nie potrafi? sobie wyobrazi? ?ycia bez jego dobrych rad. Po prostu nie potrafi?...
U
siad?, staraj?c si? powstrzyma? ?zy, za? jako kolejna wsta?a matka:
- Pami?tam go jako ma?ego ch?opca. Zawsze lubi? dobrze zje??, zawsze specjalnie dla niego gotowa?am obiady. Wiem, ?e wy znali?cie go jako doros?ego m??czyzn?, ale dla mnie zawsze pozostanie moim ma?ym ch?opcem, który ci?gle si? dopytywa? o obiadek...

Wybuch?a p?aczem i usiad?a. Po niej wsta? wuj denata i po chrz?kni?ciu rozpocz??:
- Nie da si? ukry?, ?e by? pomocny dla ca?ej rodziny. Nie tylko pomaga? ojcu, ale tak?e i mnie. Pomaga? mi nieraz naprawi? co? w domu, kiedy sam nie dawa?em sobie rady. Mo?e i mia? dwie lewe r?ce do zaj?? praktycznych, ale jego upór, jego energia wewn?trzna, jego zaanga?owanie dawa?o lepsze rezultaty ni? niejedna szko?a. Nawet kiedy nie umia? czego? zrobi?, rozsiewa? wokó? siebie taki optymizm, ?e wszyscy dooko?a mogli zrobi? to, co dotychczas wydawa?o im si? niemo?liwe.

Usiad?, spogl?daj?c na swego syna, który wsta? i powiedzia?:
- Wspominacie go jako wspania?ego pracownika, ale nie zapominajcie te?, ?e wiedzia? jak si? bawi?. Potrafi? by? dusz? towarzystwa. Gdyby móg? by? tu teraz z nami, na pewno powiedzia? by co?, co sprawi?oby, ?e poczuliby?my si? lepiej. Wszyscy pami?tajmy o jego zabawach, o jego poczuciu humoru. Prosz?, nie zapami?tujmy go jako jakiego? ?wi?tego, lecz jako dobrego cz?owieka z poczuciem humoru!

Po nim przemówi?a daleka kuzynka denata:
- Kiedy go po raz pierwszy ujrza?am, urzek?y mnie jego oczy. Nie dziwi? si?, ?e szala?o za nim pe?no kobiet. Nie zapominajmy, ?e oprócz dobrego charakteru i poczucia humoru, by? przystojnym m??czyzn?.

Jako ostatnie przemówi?y dzieci. Zacz?? nastoletni syn:
- Dla mnie by? przede wszystkim ojcem. I tylko to si? dla mnie liczy. By? wzorem, jakim jest ka?dy ojciec dla swojego syna.

Na samym ko?cu przemówi?a o kilka lat m?odsza od syna córka:
- Dla mnie zawsze liczy?o si? to, jaki by? m?dry. Zawsze, gdy mia?am jaki? problem, wiedzia?am, ?e mog? do niego pój?? i on mi poradzi. Zawsze pomaga? mi w lekcjach i wydawa? si? wiedzie? wszystko na ka?dy temat...
Usiad?a cicho. Nast?pi?a chwila ciszy. Chwila, w której ka?dy stara? si? sobie zapami?ta? zmar?ego. Po tej minucie ciszy, ojciec wsta? i rzek?:
- W takim razie zapraszamy do konsumpcji!

(part two)
W trakcie konsumpcji ?a?obny nastrój si? roz?adowa?. Wszyscy zacz?li ju? sobie lekko ?artowa? z nieboszczyka.
- Mówili, ?e ma dobre serce. - rzek?a wdowa - Chyba jednak ?le je oceniali.
- Mo?e po prostu ?le przyrz?dzone? - spyta? pomocnie wuj.
- Bardzo mo?liwe. Czy ma kto? sól?... Dzi?kuj?. Mo?e teraz b?dzie lepsze. - rzek?a po posoleniu duszonego mi??nia sercowego z cebul? le??cego na talerzu przed ni?. Odkroi?a kawa?ek, zjad?a i skonkludowa?a: - Tak, trzeba przyzna?, ?e dobre, tylko po prostu za ma?o posolone.
- Za to jego prawa r?ka jest przyrz?dzona wy?mienicie. Wspaniale upieczona. I ten sosik! Mówi? wam - palce liza?! A jak tam u ciebie jego druga r?ka? - spyta? wuja ojciec.
- Pyszna! Trzeba przyzna?, ?e kucharze odwalili kawa? dobrej roboty.
- Tylko nie zapomnijcie da? ko?ci do obgryzienia psu. - doda?a wdowa.
- Nie ma problemu. Zreszt? pies nie da nam o sobie zapomnie?. Wygl?da, jakby zaraz chcia? si? rzuci? na mój talerz. - odpowiedzia? ojciec.
- Czego chcesz, przecie? to jego pan. - doda?a matka. - A co do jego ?o??dka, to musz? przyzna?, ?e troch? zbyt du?o t?uszczu. Chyba jednak nie trzeba by?o go tak dobrze karmi? w dzieci?stwie.
- W?troba te? ju? nie ta po tych wypitych litrach alkoholu. - doda? kuzyn. - A jak tam jego oczy?
- Zbyt md?e jak na mój gust. Zbyt ma?o przypraw. Jednak ci kucharze nie umiej? ich przyprawi? tak, jak robi?a to ?wi?tej pami?ci babcia. - podsumowa?a kuzynka.
- Babcia... Dosta?y mi si? jej ?eberka. Z kartofelkami i sosem - pychota. Nigdy nie jad?em niczego równie smacznego - odrzek? wuj. - A jak tam u was dzieciaki?
- Nie jest z?y ten mózg. Co prawda troch? rozgotowany, ale nadal dobry. Jednak powinni doda? do niego pyzy zamiast frytek. I troch? mniej kminku, a by?by jeszcze lepszy - odrzek?a córka.
- A jak ci smakuje, wnuku? - spyta? ojciec nieboszczyka.
- No, có? - odrzek? zagadni?ty - niew?tpliwie dosta?a mi si? najlepsza cz???, cho? niewielka. Prawd? mówi?c, nie wiem jak mog?em powsta? z czego? tak mizernego... - doda?.
Tommy_Gun
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Śr paź 05, 05 04:04

Szczerze to jest to lekko ?a?osne ni? ?mieszne, jako? spodziewa?em si? lepszej puenty :-\
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Maxavelli » Śr paź 05, 05 11:35

Chyba ze to oparte na faktach, ale nawet wtedy staje sie jeszcze bardziej ciezkostrawne :-(...
" You're not a Snake, and I'm not an Ocelot. We're men with names. My name is Adamska. What's yours? "
Maxavelli
Black Color

Postprzez Mr_Zombie » Śr paź 05, 05 15:06

Racja, dowcip d?ugi i raczej ci?zkostrawny :|.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez liquid kaczor » Śr paź 05, 05 21:37

Mnie to nie ?mieszy jako?...
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez kul2 » Cz paź 06, 05 10:54

No to jeszcze 50 wpisow o tym ze komus sie nie podoba i wracamy do tematu :/
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Mr_Zombie » Cz paź 06, 05 14:21

Dobra, to wracajac do tematu, kiklka ?artów o naturze kobiet ;)

Ja? i Ma?gosia bawi? si? w dom. Ja? próbuje "obiadu" i mówi:
- Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczk? niedosolone...
Ma?gosia:
- Niedosolone?! Niemo?liwe, przecie? sama odpowiednio soli?am! Mo?e uwa?asz, ?e za ma?o i ja nie mam racji? To co? Ja nigdy nie mam racji, nawet jak posol? odpowiednio obiad?! Mo?e uwa?asz, ?e w ogóle nie posoli?am i k?ami?!? Ja k?ami???! Mo?e ja tylko k?ami???! Mo?e w ogóle uwa?asz, ?e jak k?ami?, to nawet nie jestem cz?owiekiem ?eby si? pomyli???! A mo?e uwa?asz, ?e ja ju? nie jestem cz?owiekiem??! A mo?e ja ju? nawet nie mówi? po ludzku, a tylko szczekam???! Mamoooo!!!! Jasiu powiedzia? do mnie "ty suko"!!!

----------------------

W pewnym mie?cie powsta? sklep, w którym ka?da kobieta mog?a sobie kupi? m??a.
Mia? sze?? pi?ter, a jako?? facetów ros?a wraz z ka?dym pi?trem. By? tylko jeden haczyk: jak ju? kobieta wesz?a na wy?sze pi?tro, nie mog?a zej?? ni?ej, chyba, ?e prosto do wyj?cia bez mo?liwo?ci powrotu. Wchodzi wi?c tam pewna babka powa?nie zainteresowana kupnem m??a.
Na pierwszym pi?trze wisi tabliczka: "M??czy?ni tutaj maj? prac?"
-To ju? co?, mój by?y nawet roboty nie mia? - pomy?la?a kobieta - ale zobacz?, co jest wy?ej.
Na drugim pi?trze by? napis: "M??czy?ni tutaj maj? prac? i kochaj? dzieci"
-Mi?o, ale zobaczymy, co jest wy?ej.
Na trzecim pi?trze by?a tabliczka: "M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci i s? niesamowicie przystojni"
-No, coraz lepiej - pomy?la?a - ale wy?ej, to musi by? ju? zajebi?cie.
Na czwartym pi?trze mo?na by?o przeczyta?: "M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci, s? niesamowicie przystojni i pomagaj? przy pracach domowych"
-S?odko, s?odko... Ale chyba wejd? pi?tro wy?ej.
Na pi?tym pi?trze sta?o: "M??czy?ni tutaj maj? prac?, kochaj? dzieci, s? niesamowicie przystojni, pomagaj? przy pracach domowych i s? diabelnie dobrzy w ?ó?ku"
-No niesamowite, wr?cz cudownie - pomy?la?a kobieta. - Ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi by? pi?tro wy?ej!?!
Na szóstym pi?trze BARDZO zdziwiona kobieta przeczyta?a: "Na tym nie ma ?adnych facetów. Zosta?o ono stworzone tylko po to, aby udowodni?, ?e wam, babom, za choler? nie mo?na dogodzi?..."

----------------------

Facet kiedy? chcia? rozweseli? ?on? prze?ywaj?c? w?a?nie "TE dni" zadaj?c jej pytanie:
"Ile kobiet ze stresem przedmiesi?czkowym jest potrzebnych by wymieni? przepalon? ?arówk??"
Odpowied? ?ony brzmia?a:
- Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Poniewa? jest jeszcze kto? w tym domu kto wie JAK wymieni? przepalon? ?arówk?! Wy m??czy?ni by?cie si? nawet nie zorientowali, ?e JEST przepalona! Siedzieliby?cie w ciemno?ciach TRZY DNI zanim zrozumieliby?cie co jest nie tak! I jak tylko ju? to zrozumiecie to nie jeste?cie w stanie ZNALE?? w domu zapasowej ?arówki, pomimo tego, ?e od 17 lat s? zawsze w tej samej szafce! A je?eli ju? sta?by si? CUD i w jaki? niewyt?umaczalny sposób znajdziecie w ko?cu te PIEPRZONE ?ARÓWKI to przez DWA DNI problemem nie do pokonania b?dzie POSTAWIENIE KRZES?A pod ?yrandolem i WYMIENIENIE TEJ PIER.......J ?ARÓWKI. KOLEJNE DWA K....SKIE DNI ZAJMIE WAM ODSTAWIENIE TEGO JEB....O KRZES?A Z POWROTEM NA MIEJSCE! A W MIEJSCU GDZIE STA?O I TAK, NA POD?ODZE ZOSTANIE PUSTY ZGNIECIONY KARTONIK PO WKR?CONEJ NOWEJ ?ARÓWCE! BO WY NIGDY NIE POTRAFICIE PO SOBIE POSPRZ?TA?! GDYBY NIE MY UTON?LIBY?CIE W ?MIECIACH I DOPIERO GDYBY ZGIN?? WAM PILOT OD TELEWIZORA ZATRUDNILIBY?CIE POD HAS?EM: "AKCJA RATUNKOWA" CA?? ARMI? SPRZ?TACZEK!
I tu nast?pi?a chwila ciszy, po której m?? us?ysza?:
- Przepraszam kochanie... o co w?a?ciwie pyta?e??
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Zombie_Snake » Cz paź 06, 05 18:21

No to mo?e cos o blondynkach:

Po czym pozna?, ?e blondynka gra?a na komputerze?
Po szmince na d?ojstiku.

(Stare)

Co blondynka ma w g?owie?
Sznurek
A co si? stanie, jak sie go przetnie?
Odlec? uszy.
Ostatnio edytowano Cz paź 06, 05 18:22 przez Zombie_Snake, łącznie edytowano 1 raz
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez liquid kaczor » Cz paź 06, 05 19:49

Jak nale?y dba? o dyskietki

1. Nigdy nie pozostawiaj dyskietek w stacji dysków, jako ?e dane mog? wyciekn?? z dyskietki powoduj?c korozj? mechanizmów stacji dysków. Dyskietki nale?y przechowywa? zwini?te w pojemnikach na o?ówki.

2. Dyskietki powinny by? czyszczone i woskowane raz na tydzie?. Mikroskopijne opi?ki metalu (które mog?y nagromadzi? si? na powierzchni dyskietki) mo?na usun?? przesuwaj?c silny magnes tu? nad powierzchni? dyskietki. Opi?ki wbite w powierzchni? mo?na usun?? proszkiem do czyszczenia i myd?em. Przy woskowaniu dyskietek nale?y dba?, aby ich powierzchnia by?a g?adka. Pozwoli to na szybsze obracanie si? dyskietki (mniejsze opory powietrza) i tym samym szybszy dost?p do danych.

3. Nie zaginaj dyskietek, chyba, ?e nie mieszcz? si? do stacji dysków. "Du?e" dyskietki mo?na zgi?? i u?ywa? w "ma?ych" stacjach.

4. Nigdy nie wk?adaj dyskietek "do góry nogami" do stacji. Dane mog? spa?? z powierzchni dyskietki i zablokowa? precyzyjne mechanizmy stacji dysków.

5. Nie mo?na wykona? back-up'u dyskietki przy pomocy maszyny kserograficznej. Je?li potrzebujesz back-up'u (kopia bezpiecze?stwa) swoich danych po prostu w?ó? dwie dyskietki do stacji. Ilekro? b?dziesz nagrywa? swój dokument, zapisze si? on na obu dyskietkach.

6. Nie nale?y wk?ada? b?d? wyjmowa? dyskietek ze stacji kiedy mruga na niej czerwone ?wiate?ko. Mog?o by to spowodowa? rozmazanie tekstu, w skrajnych przypadkach czyni?c go nieczytelnym. Czasami czerwona lampka mruga pomimo, ze stacja nie pracuje. Jest to tak zwany stan "zawieszenia" lub pro?ciej "zawieszenie". Je?li twój system si? zawiesi, b?dziesz zapewne musia? wrzuci? kilka monet zanim odzyskasz dost?p do niego.

7. Je?li twoja dyskietka jest pe?na danych, a potrzebujesz wi?cej miejsca, to wyjmij ja ze stacji dysków i energicznie wstrz?saj przez oko?o dwie minuty. Ubije to dane (kompresja danych) pozwalaj?c na zapisanie wi?kszej ich ilo?ci. Nie zapomnij o zaklejeniu ta?m? klej?ca wszystkich otworów w dyskietce, aby dane nie wypad?y nimi w trakcie kompresji.

8. Pr?dko?? dost?pu do danych mo?na wydatnie zwi?kszy? wycinaj?c wi?cej otworów w koszulce dyskietki. Umo?liwi to stacji dost?p do dysku w wi?kszej liczbie miejsc jednocze?nie.

9. Dyskietek mo?na u?ywa? jako podstawek pod szklanki z piwem (lub innymi napojami) o ile zosta?y poprawnie nawoskowane. Pami?taj, aby potem wytrze? dyskietk? do sucha.

10. Nigdy nie u?ywaj no?yczek i kleju do r?cznej edycji tekstu na dyskietkach. Dane na dyskietkach s? zbyt ma?e, aby mo?na je by?o zobaczy? go?ym okiem, i tak post?puj?c mo?esz niechc?cy wklei? kawa?ek ca?kiem innego dokumentu w sam ?rodek twojego tekstu. W takich przypadkach mo?na u?ywa? ?yletek i ta?my klej?cej, o ile jeste? wyposa?ony w mikroskop elektronowy.

11. Okresowo nale?y spryskiwa? dyskietki ?rodkiem owadobójczym, aby zapobiec rozmna?aniu si? wirusów.

12. Je?li sk?adasz dyskietki do szafy i nie b?d? one u?ywane przez d?u?szy czas - nie zapomnij o przesypaniu ich naftalina.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez kosmopolityka » Cz paź 06, 05 20:27

W szkole na pobliskiej Pradze pani pyta dzieci:
-Jak robi? koty???
zg?asza sie Malgosia.
-no s?ucham ma?gosiu
-mia? prosz? pani
-no dobrze a jak robia psy??
Jasiu sie zg?asza
-no prosz? Jasiu
- r?ce na g?ow?, i na pod?og? skurwysyny
kosmopolityka
Inkarnacja VR

Postprzez zebolog » Wt paź 11, 05 20:33

http://www.newgrounds.com/portal/view/173404

wg. mnie najlepsza parodia MGS
Obrazek
zebolog
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Wt paź 11, 05 21:28

Cz?owieku... podawa?e? to 5 postów wy?ej.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez liquid kaczor » Śr paź 12, 05 16:38

Kto dawa? og?oszenie prasowe ten wie jak ci??ko w stosunkowo niewielkiej liczbie p?atnych s?ów zareklamowa? cokolwiek..;)))...oto niektóre.

1. Zagin?? ma?y pudelek. Nagroda. Wysterylizowany. Jak cz?onek rodziny.
2. Wykwintna i nie droga restauracja. Dobre jedzenie fachowo podane przez kelnerki w apetycznych formach.
3. Specjalno?? dnia: Indyk $2.35; Wo?owina $2.25; Dzieci $2.00.
4. Teraz masz szanse przek?u? sobie uszy i zabra? dodatkow? par? do domu!
5. Mam kilka pi?knych sukienek od babci w dobrym stanie.
6. My nie drzemy Twoich ubra? w pralce. My robimy to r?cznie!
7. Na sprzeda?: pies, je wszystko, lubi dzieci.
8. Cmentarz. Szczyci si? takimi osobami jak Moliere, Jean de la Fontain i Szopen.
9. Do sprzedania: antyczne biurko dla kobiety z grubymi nogami i du?ymi szufladami.
10.Hotel posiada kr?gielnie, kort tenisowy, wygodne ?ó?ka i inne fizyczne rozrywki.
11.Po?czochy! Sheer. Zaprojektowane do pi?knych sukienek, ale tak doskonale, ?e wi?kszo?? kobiet nie nosi nic innego.
12.Dzi?ki nam b?dziesz mie? cia?o, które starczy Ci do ?mierci, a nawet d?u?ej.
13.Me?czyzna, uczciwy. We?mie wszystko.
14.U?ywane samochody: po co masz jecha? gdzie? indziej i da? si? oszuka?? Przyjed? do nas!
15.Zatrudni?: m??czyzn? do byka, który nie pali i nie pije.
16.Nasze do?wiadczone matki zajm? si? Twoim dzieckiem. Tak?e z klapsami.
17.Serwis samochodowy. Za darmo przyholujemy Twoje auto. Przyjd? do nas, a nigdzie indziej ju? nie pojedziesz.
18.Jeste? analfabeta? Napisz do nas ju? dzi?!
19.Zatrudni?: Wdowa z dzie?mi w wieku szkolnym zatrudni kogo? do pomocy domowych. Musi by? zdolny pomóc w rozwijaniu si? rodziny.
20.Miseczka do mieszania tak zaprojektowana, aby zadowoli? ka?dego kucharza. Okr?g?y spód dla lepszego ubijania.
21.Co pó?roczna wyprzeda? Bo?onarodzeniowa.
22.Zatrudni? m??czyzn? do pracy w fabryce dynamitu. Musi lubi? podró?e.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez Gac666x » Śr paź 12, 05 18:29

23. Umar?a Jadwiga Kowalska. Sprzedam Punto.

Jak wiadomo og?oszenia do 5 s?ów s? za darmo ;).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Zombie_Snake » So paź 22, 05 23:46

Wchodz? Niemiec, Amerykanin i Meksykanin do baru. Niemiec wo?a:
"Ejn sznaps bite, bo mnie jedna Wanda nie chcia?a."
Na to amerykanin:
"Potrójny burbon homie, bo mi Katrina przesz?a przez dom i nie ma co zbiera?, a reszt? rozkrad? s?siad"
Meksykanin wstaje wyci?ga shotguna, wskakuje na bar i zaczyna strzela?. Zabija barmana, babcie klozetow?, wszytkich go?ci i krzyczy:
"Wy jeste?cie zwyk?e banany, a JA banan Chiquita!"
Ostatnio edytowano So paź 22, 05 23:46 przez Zombie_Snake, łącznie edytowano 1 raz
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez kosmopolityka » N paź 30, 05 16:38

Jad? polak, rusek i niemiec w poci?gu wrzyscy z?odzieje nagle niemiec mówi:
-zga?cie na 10sekund ?wiat?o i zobaczycie
zgasili. Zapalaj? za 10s. patrz? a tam niemiec trzyma ich zegarki
-no i co
a rusek na to:
-no to zga?cie na 20s. ?wiat?o to wam pokarze
zgasili. Zapalaja za 20s. patrz? a tam rusek trzyma ich portki
- i co wy na to
a polak:
-tak to zga?cie na 30s. ?wiat?o to dopierob sie zdziwicie
zgasili. Zapalaj? i s?ysza pukanie do drzwi
-prsze
a tam konduktor i mówi:
-panowie koniec jazdy ktos nam lokomotywe zapierdoli?
kosmopolityka
Inkarnacja VR

Postprzez liquid kaczor » So lis 19, 05 18:59

Oto orginalne w 100%, rozmowy prawników ze ?wiadkami w s?dzie prosto z USA =]

Czy to prawda doktorze, ze jesli ktos umrze we snie to dowie sie o tym dopiero rano?

Ile lat ma panski dwudziestoletni syn?

Czy byl pan obecny, kiedy zrobiono panu zdiecie?

Czy on pana zabil?

Jak daleko od siebie znajdowaly sie samochodzy w chwili zderzenia?

Byl pan tam, dopoki pan nie wyszedl, czy to prawda?

Ile razy popelnila pani samobojstwo.

P-prawnik S-swiadek
--------------------------
P: Panie Doktorze, czy zanim pan rozpoczal sekcje, sprawdzil pan puls?
S: Nie.
P: Cisnienie?
P: Sprawdzil pan, czy pacjent oddycha?
P: Czy istnieje prawdopodobienstwo, ze pacjent zyl, kiedy rozpoczal pan sekcje?
P: Na jakiej podstawie pan to twierdzi?
S: Poniewaz jego mozg znajdowal sie w sloju lezacym na moim biurku.
P: Czy mimo wszystko pacjet mogl wciaz byc zywy?
S: Alez oczywiscie! Mozliwie jest, ze wciaz zyl i praktykowal gdzies prawo.
------------------------
P: Ona ma trójk? dzieci, tak?
S: Tak.
P: Ilu jest ch?opców?
S: Zadnego.
P:A sa jakies dziewczynki?
------------------------
P: Powiedzial pan, ze schodzy prowadzily w dol - do piwnicy?
S: Tak.
P: A czy te schody prowadzily tez do gory?
------------------------
P: Co przerwalo panskie pierwsze malzenstwo?
S: Smierc.
P: A czyja smierc?
------------------------
P: Czy moze pani opisac podejrzanego?
S: Byl sredniego wzrostu i mial brode.
P: To byla kobieta, czy mezczyzna?
------------------------
P: Ile sekcji przeprowadzil pan na zwlokach, doktorze?
S: Wszystkie moje sekcje byly przeprowadzone na zwlokach!
-----------------------
P: All your responses must be oral, OK? What school did you go?
S: Oral.
----------------------
P: Pamieta pan, o ktorej rozpoczela sie sekcja?
S: Sekcja zaczela sie o 20.30.
P: I pan Dennington juz wtedy nie zyl?
S: Nie, siedzial na stole i zastanawial sie, dlaczego robimy mu sekcje!
---------------------
P: Czy jest pan w stanie oddac probke moczu?
S: Od urodzenia, Wysoki Sadzie.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez STARki » N lis 20, 05 18:06

Pani da?a w szkole dzieciom po z?otówce, by ja jako? owocnie zainwestowa?y.
Na drugi dzie? przepytuje dzieci. Asia mówi: "Kupi?am s?odka bu?eczk?,
zjad?am ja a drobinki da?am kurce, by nam znosi?a jajka."
"Bardzo ?adnie" -powiedzia?a pani. Zg?osi? si? Pawe?ek: "A ja kupi?em
brzoskwini?, zjad?em j? a pestk? zasadzi?em, by z niej wyros?o drzewko." Pani by?a
zachwycona: "?wietnie!" Ostatni si? zg?osi? Ja?: "Ja kupi?em kaszank?."
Pani si? zaciekawi?a: "A jak zaowocowa?a twoja inwestycja?" "Najpierw
si? ni? seksualnie zaspokoi?a moja siostra, potem ja zjedli?my i
patyczkami pod?ubali?my w z?bach. Wieczorem tata u?y? flaka jako
prezerwatyw?, rano do niego wszyscy nasrali?my i mama posz?a kaszank? odda? do
sklepu jako zepsut?. I tu jest ta z?otówka."
There's only room for one BOSS...
STARki
Zanzibar

Postprzez Gac666x » Pn lis 21, 05 20:42

I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez liquid kaczor » Śr lis 23, 05 22:47

Wypas Gac'u ^^

Zobaczcie Joga po polsku:
http://img349.imageshack.us/img349/1113/yogapl5vg.jpg

AVE^^
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez zebolog » N gru 04, 05 00:38

Obrazek
zebolog
Inkarnacja VR

Postprzez Zombie_Snake » So gru 10, 05 21:23

No to co? mego autorstwa:

Obrazek

Niech Bóg b?ogos?awi telewizje :D
Zombie_Snake
Zanzibar

Postprzez autumn.leaf » N gru 11, 05 11:10

Eva: Give me a gun!
Snake: Here... It's different from the Mauser. When you're using a two-handed grip, you have to be careful where you put your fingers, or your hands will get burned by the exhaust gas from the cylinder gap.
autumn.leaf
Uber Big Boss

Postprzez Adamska » N sty 08, 06 03:20

http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=27TQ ... DWFAA521BB

"Pi?cet z?oty renty za czydzie?ci lat pracy ?!?!?!?!" - oszukali go !!! :D
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez kotlet_schabowy » Pn sty 09, 06 14:21

http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/ by? mo?e znane przez niektórych, ale i tak podaj? link'a :D.
Ostatnio edytowano Pn sty 09, 06 14:24 przez kotlet_schabowy, łącznie edytowano 1 raz
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez Nr48 » Śr sty 18, 06 11:33

Nie wiedzia?em, gdzie to wstawi?, a wi?c wyl?dowa?o tutaj.
Jeden z moich kumpli gra? kiedy? w MGS2 (i nie za bardzo ws?uchiwa? si? w dialogi). A? pewnego dnia w szkole podchodzi do mnie i mówi: "Przeszed?em ju? ten statek." To ja na to: "To jak ci si? gra nowym bohaterem?" Jego odpowied? mnie powali?a: "Fajnie, fajnie. Spryciarz z tego Snake'a - przefarbowa? w?osy." ;D
Nr48

Postprzez liquid kaczor » Śr sty 18, 06 16:50

Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik