Milan czy Juventus. Extra extra read all about it.

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Milan czy Juventus

Milan
1
5%
Juventus
2
11%
Ciopaka
10
53%
Co Gacu prawi...
6
32%

Liczba głosów : 19

Postprzez ivanesca » Śr mar 11, 09 10:15

Wiem, że Wy nie kumaci w tym temacie, ale może jest na tym forum ktoś oprócz mnie kto czeka na dzisiejszą serię meczy rewanżowych Ligi Mistrzów? Tak sobie myślę, że dla Interu i Romy warto nawet z survivalu zrezygnować... Szkoda, że wszystko w tym samym czasie.

[ Dodano: Sro Mar 11, 09 17:51 ]
OBŁĘD!!!!!!!!!!!!! 1739 zarejestrowanych użytkowników z czego pewnie 1700 chłopa i nie ma z kim o piłce porozmawiać. Jesteście wyjątkowi!
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Hal » Cz mar 12, 09 00:04

Ze mną można, ale wyłącznie o Barcelonie.

Nie toleruję drwali z Serie A.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez ivanesca » Cz mar 12, 09 00:13

WOW!!!!!!!! Zuch chłopak! No to gratuluję jeśli jesteś za Barceloną! Ja niestety nie mam się co cieszyć... Drwale? :) Nie lubisz Włochów czy ich stylu gry?

[ Dodano: Sro Mar 11, 09 23:21 ]
Jako fan Barcelony powinieneś chyba teraz leżeć nieprzytomny gdzieś w pół drogi między stołem z piwem a łóżkiem ;) Ale dobrze, że tego nie robisz bo chociaż mam z kim pogadać...

[ Dodano: Sro Mar 11, 09 23:37 ]
No......... fajnie się gadało! :(
ivanesca
Red Blaster

Postprzez Hal » Cz mar 12, 09 00:47

Szanuję Włochów za to, że podnieśli grę defensywną do rangi sztuki. Co nie zmienia faktu, że nie sympatyzuję za takim typem futbolu. Tym bardziej drażni ich styl, kiedy zdajesz sobie sprawę, że mają zadatki by grać piękną piłkę.

Urodziłem się w kolorach Blau-grana, dlatego nad prozę piłkarską przedkładam poezję:)
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez ivanesca » Cz mar 12, 09 01:08

Niestety teraz nawet z tą ich obroną nie najlepiej. Ale ja jestem wierna i sentymentalna. Pamiętam ich najlepsze lata i mam do nich straszną słabość (nie do Włochów bo jako mężczyzn ich nie cierpię,tylko do ich stylu gry). Przykro mi teraz, odpadł dzisiaj Inter i Roma, wczoraj Juve... mój Milan w ogóle się nie załapał. Czuję się trochę jak zbity pies. Jeszcze dzisiaj miałam nadzieję, że będę miała komu dalej kibicować :(
No nic. W każdym razie- Hal- szacunek dla Ciebie i powodzenia dla Barcy w dalszych rozgrywkach!
Never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewhere near by.
ivanesca
Red Blaster

Poprzednia strona

Powrót do Pierdolnik