Organizuje wyjazd na GC do Lipska. Jesli zbierze sie nas grupa ok 15 osob to zalatwie busa. Jesli nie to zostaje pociag. Wyjaz 23 sierpnia, powrot 26. Niestety nie da sie juz zamowic biletow na GC + pole namiotowe+ impreza:/ ( kosztowalo to 43 euro ) wiec zostaje nam tylko hotel ktory moge zorganizowac ale UWAGA czas nagli. caly Lipsk jest juz obstawiony i ncoraz trodniej cos znalezc. Kazdego POWAZNIE zainteresowanego prosze o kontakt lub wpis w tym temacie. Sugerowana kwota jak trzeba zabrac na te 3 dni ( w przypadku gdy jedziemy pociagiem ) to 200 łojro.[/b]
A nie lepiej wyskoczyc na 1 dzien?
We wszystkich konkursach, pokazach i tak w ciagu 3 dni nie wezmie sie udzialu, a nocleg i karnet podnosza koszty.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul napisał(a):A nie lepiej wyskoczyc na 1 dzien? We wszystkich konkursach, pokazach i tak w ciagu 3 dni nie wezmie sie udzialu, a nocleg i karnet podnosza koszty.
kul masz racje i pewnei tak to sie skonczy ale z drugiej strony spedzic fajna noc w Lipsku po udanej targowej imprezie gdzie przy piwku/soczku mozna pol nocy pogadac i podzielic sie wrazeniami to jednak kusi nie?:) Mnie kusi bardzo. ale prawda jest taka ze jesli nie bedzie chetnych to moze uda mi sie was namowic chocby na ten jeden dzien...?
Bilet za jeden dzień to w najgorszym wypadku niecałe 50zł, dlatego chętni z okolic mego miasta zgłaszać się! Jade swoim wózkiem, trzeba tylko zrobić zrzute na zupe.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Barth, kumpel bartha, Hal, kumpel Hala i mozliwe ze ja jedziemy z Zielonej Gory autem Bartha do Lipska.
Borxa wcielo, wiec nie wiem jak on to chcial zorganizowac.
No to kto wkoncu sie wybral ? Pochwalcie sie Czy wam sie podobalo czy nie.
Moze cos ciekawego dostaliscie/zdobyliscie ?? (Widzialem autograf HK z GC na allegro)
Tak sobie postanowilem powrzucac zdjecia ktore dostalem
To jest od naszych dwoch przedstawicieli na GC Bartha i Hala
A te ponizej to "exclusive'y" od Miela z N+
Czesc z nich zobaczyc mozecie w najnowszym 103 numerze tegoz magazynu.
Wiecej wkrotce...