Lipsk Games Convention 2008

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Lipsk Games Convention 2008

Postprzez barth » N lip 20, 08 23:47

Witam wszystkich chętnych odwiedzić ten temat dzisiejszego zacnego, a jakże, dnia. Nie owijając w bawełnę, nie przedłużając i nie gwałcąc waszej cierpliwości postaram się przejść od razu do sprawy i wyłuszczyć o co chodzi.
Otóż jak zapewne większość z was, ludzi zwanych potocznie graczami wie, w dniach od 21 do 24 sierpnia bieżącego roku pańskiego, w pięknym germańskim mieście nazywanym swojsko Lipskiem organizowane są największe targi elektronicznej rozrywki w europie. Co ciekawe, podobno to ostatni raz gdy odbędą się one tak blisko naszej granicy. Dlategóż to wychodzę do was z propozycją i pragnę zorganizować wyjazd, w zeszłym roku się udało (na ciutkę mniejszą skalę), więc dlaczego nie w tym ;).
Wyjazd planowany jest na 23 sierpnia, we wczesnych godzinach porannych z mojego miasta, czyli z Zielonej Góry (sprawdźcie sobie na mapie, spore miasto położone około 60km od granicy z Deutchlandem). Do wyboru mamy busik 9-cio osobowy (już prawie wypełniony), 20-to osobowy autobusik, lub prawdziwy, duży, klimatyzowany autobus na 40 istot humanoidalnych.
Wszystkich, którzy zainteresowani są taki wyjazdem proszę o kontakt poprzez PM, zapiszę was na listę, w okolicy 10-ego sierpnia podliczymy co i jak i zamówimy autobus.
To chyba tyle, na wszelkie pytania z radością odpowiem, czekam na waszą decyzję.
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Gillian » Pn lip 21, 08 00:11

Ile to kosztuje? Sam event + orientacyjnie dojazd.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez barth » Pn lip 21, 08 00:15

12 Euro bilet normalny; 8,5 Euraka za ulgowy (w zeszłym roku powiedzieliśmy, że jesteśmy studentami i miła pani kasjerka mówiąca po polsku nawet nie sprawdziła legitymacji).

Wyjazd samochodem kosztował 60zł od głowy, ale jeśli zapełnimy 20tkę to cena nie powinna przekroczyć 40zł
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez kul2 » Pn lip 21, 08 06:24

Ja jade.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez barth » Pn lip 21, 08 11:07

ty już jesteś dopisany ;)
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez kul2 » Śr lip 30, 08 15:59

E3 dało ciała pora więc wyczekiwać Games Convention. Niestety Konami nie pokażę niczego nowego związanego z serią, lecz fanów z pewnością ucieszy informacja iż grową imprezę zaszczyci swoją obecnością Hideo Kojima. Prezentacja z udziałem twórcy dotyczyć zaś będzie MGS 4 oraz MGO, targi natomiast będą mieć miejsce w Lipsku pomiędzy 23 a 26 sierpniem z Konami w hali czwartej na stanowisku B11.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Dracu » Cz lip 31, 08 00:17

chcialbym wiedziec, jak to bedzie wygladalo z powrotem czy jechalibysmy na 1 dzien, czy nocleg za granica by byl ?

poki co to mnie nie dopisuj bo jeszcze nic nie wiem :)
gry-info.pl < - najwiekszy Polski portal o emulacji, zapraszamy!!
Dracu
Black Viper

Postprzez barth » Cz lip 31, 08 00:19

jeden dzień, bez noclegu
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Dracu » Cz lip 31, 08 00:22

no to niezle ;) a do zielonej gory od czestochowy ile sie jedzie? :D i ile to kosztuje hehe ;]
gry-info.pl < - najwiekszy Polski portal o emulacji, zapraszamy!!
Dracu
Black Viper

Postprzez barth » Cz lip 31, 08 00:24

to już sobie sam musisz sprawdzić, polecam http://www.pkp.pl
Obrazek
Obrazek
barth
Psycho Mantis

Postprzez Zychu(snipershit) » N sie 03, 08 19:50

O ktorej wyjazd z Zielonej gory, planowany przyjazd do Lipska wyjazd z Lipska i powrot do zielonej gory, Info potrzebne abym mogl sprawdzic pociagi
Zychu(snipershit)
Dostanie bana!

Powrót do Pierdolnik