Forumowa gra

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Forumowa gra

Postprzez kul2 » Pn gru 29, 08 17:39

Temat wyjsciowy - http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?p=52196

Strony konfliktu
Administracja i moderacja

Uzytkownicy zbuntowani na czele ktorych stoja: Socom, Garfield^ i ArecaS

Neutralni

Celem gry jest wywolaniem jak najwiekszego flejma w imie ukarania kogos, by utrzymac poziom.

Punktacja:
Uzytkownicy Zbuntowani uzyskuja punkt gdy przynajmniej trzy osoby wypowiedza sie w jakims temacie i poprosza o ukaranie kogos z tego tematu.

Administracja uzyskuje punkt gdy zdarzy zamknac temat przed trzecim postem kogos z UZ.

Neutralni nie uzyskuja punktow.

Czas gry - 30 dni.

Chetnych do przylaczenia sie do UZ prosze o wpisywanie sie, w ten sposob bedzie latwiej przyznawac UZ punkty.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Infernal Warrior » Pn gru 29, 08 18:35

Zapowiada się przednia zabawa ;d
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Uzion » Pn gru 29, 08 18:40

Nie potrafie sobie tego wyobrazic. Moglbys to jakos zobrazowac?
Uzion
The Fury

Postprzez Operator » Pn gru 29, 08 18:54

Ach te "Eksperymenty"... Dopisuję się do Neutralnych, bo na walki tego typu nie mam inwencji.
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez kul2 » Pn gru 29, 08 18:55

Uzion, wyobraz sobie ze przechodzisz na czerwony swietle na skrzyzowaniu na ktorym stoi policjant.
Widzisz jak obok, rowniez na czerwonym swietle, przechodzi inna osoba.
Podbiegasz do policjanta i mowisz, ze tamta osoba przeszla na czerwonym swietle. Tylko, ze nie chcesz zostac ukarany, a jedynie chcesz by ktos inny zostal.

Najlepiej widac to w temacie wyjsciowym, kiedy to nowy uzytkownik w pierwszym poscie o cos prosi, odpowiada mu Gac, ja, a potem Socom mowi ze powinno byc za to ostrzezenie.
Swoja droga to nie przypominam sobie by ktokolwiek dostal ostrzezenie za pierwszego posta (jak juz to bana za piractwo) i nie za bardzo widze sens czegos takiego. Podobnie jak nie widze sensu w naskakiwaniu na ludzi i domaganiu sie by zostali ukarani.

Aczkolwiek, skoro ZU chca naskakiwac i domagac sie ukarania to sie pobawimy.
Wiecej sie juz nie odzywam.

EDIT
ZU, szansa zdobycia punktu przed Wami - zjedzcie Operatora, za to ze sie dopisuje do neutralnych, mimo tego iz nie wspomnialem o mozliwosci zrobienia czegos takiego.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez ArecaS » Pn gru 29, 08 19:06

A ja się zastanawiam po co to. Wcale nie zależy mi na karaniu kogokolwiek (no... może z małym wyjątkiem ;)) ani wszczynaniu buntu na forum. Z resztą już widzę jak z takiej zabawy wyłania się piękny burdel z pozornie normalnych tematów. Nie wiem też czemu ma służyć ten eksperyment. Chciałem jedynie zauważyć co nie podoba mi się w zachowaniu panów adminów, ale skoro niektórzy nie potrafią/nie chcą przyjmować krytyki, to widocznie nie ma sensu dalej próbować. W każdym razie nie interesuje mnie ta cała gra i uważam, że są ambitniejsze rzeczy do roboty na tym forum, a co Kul z tym zrobi to już jego wola.

PS.
A propos tematu wyjściowego, to bynajmniej nie Gac pierwszy coś napisał, ale oczywiście mój post, w którym napisałem to samo co on został usunięty, a ja zaliczyłem warna. Wiecie już o co się kłóciłem? Bynajmniej nie o to by założyciel tematu dostał warna, a o to co niby zrobiłem tak złego, że zasłużyłem na warna (domyślam się, że miało to związek z pewną polemiką z Gacem w innym temacie).
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Operator » Pn gru 29, 08 19:52

Przykro mi Kul. Warna nie chcę, a fakt, że nie dopisałeś do końca regulaminu swoich "zabaw" nie oznacza, że mój post był "zły".
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez Gillian » Pn gru 29, 08 20:56

"Lekka" przesada i wyolbrzymianie rzeczy, na które nie zwraca się normalnie tak dużej uwagi.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Pn gru 29, 08 21:20

Oczywiscie ze jest to wyolbrzymienie, takie bylo zalozenie.
Tak jak, zupelnie niepotrzebnym, wyolbrzymieniem jest rzucenie sie w kilka osob na nowego.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Johny Sasaki » Pn gru 29, 08 21:21

gac marudzi, bo nie mamy workow na smieci w pracy i musi odreagowac, sad but true.

zostawcie szefostwu co nalezy do szefostwa, wiemy, ze moderowanie to nie tylko banowanie/dawanie ostow. nie wszystko moze jest do konca sprawiedliwe, jak np nie banowanie kogos, kto rejestruje sie tylko po to, zeby zalozyc w zlym dziale temat z pytaniem o cos co moze znalesc korzystajac z szukajki, ale chociaz niech reszta ma czyste sumienie. a w szczegolnosci niech nie uczy ojcow robic dzieci, bo wilczek kula jest glodny...
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Gac666xx » Wt gru 30, 08 06:00

Yaaay jak ja lubie gry ^^.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Askel » Wt gru 30, 08 06:24

A przez chwilę wziąłem to na serio...;p
oh, and by the way? we're going to die.
Askel
Olga Gurlkovich

Postprzez MrPayne » Wt gru 30, 08 13:09

"Wanna play a game?"

Tak, Jigsaw, to najbardziej psychopatyczna z opracowanych przez ciebie gier. Co tam nogi, piły i rozrywanie szczęki, to będzie rzeź.

Zarówno jedna, jak i druga strona przesadziła, nie szukajmy winnych.

Chociaż kluczowe wydaje mi się tu stwierdzenie, że nowemu forumowiczowi wcale nie pomaga opis. Jeśli tak napisał, to nie powinno się złego słowa na ten temat powiedzieć, obojętne, jak łopatologicznie napisana jest solucja. I do tego to był pierwszy post...

Nawet jeśli zwyzywano nasze forum od "prywaty modów i adminów", to rangi bym zdjął, a w sytuacji userów przeprosił adamka - nawet, jeśli to symboliczny gest. I tyle. Bo póki co "z małej chmury duży deszcz".
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Powrót do Pierdolnik