Test Gim oraz Matura 2006

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Test Gim oraz Matura 2006

Postprzez Relict » Wt kwi 25, 06 21:20

Test gimnazjalny ju? jutro !! POZDRAWIAM i ?ycze powodzenia wszystkim którzy jutro b?d? pisa? ( ja te? !) ten test. Na testowym wypad?em ?rednio lecz po przeczytabniu dwa razy wszystkich zeszytów czuj? si? pewniej :D

Do matury za to pozosta?o 9 dni i wszystkich koncz?cych ten test dojrza?osci bardzo pozdrawiam i ?ycze aby?cie go zdali jak najlepiej PEACE ! :evil: :) :) :)
Relict
Red Blaster

Postprzez uci » Wt kwi 25, 06 21:56

Ja maturk? mam za soba ale moge da? dobra rad?:]

To co pisze to szczera prawda!!

Jam mialem próbn? maturk? (star? jeszcze pisa?em, ostatni rocznik) to na temat - zachowania ludzi podczas skrajnych wydarze? - opisa?em zachowanie Otacona przed i po smierci Sniper Wolf oraz to co sprawilo ?e si? w niej zakocha?.
Wszystko na podstawie "ksi?zki" Hideo Kojimy :]

a na maturce g?ownej, pisz?c wypracowanko na temat - swiat realny i nieralny w ksiazkach, u?y?em inne znanej ksi?zki pod tytu?em "ciche wzgórze" :D

Powodzenia zdaj?cym!!
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Mr_Zombie » Wt kwi 25, 06 22:12

Uci - nie wiem, czy mówisz o obecnej maturze, ale teraz niestety pisanie wypracowa? na maturze z polskiego wygl?da tak, ?e trzeba si? wpisa? w schemat/klucz, jaki wymy?li? uk?adaj?cy dany temat :/. Wszelka twórczo?? w?asna to zaledwie (przynajmniej rok temu tak by?o) 5pkt (na, chyba, 40 mo?liwych).
A tak - masz jaki? temat, fragment powie?ci/wiersz i w 90% piszesz to, co znajduje si? w tek?cie :/.

Oczywi?cie, ?ycz? wszystkim przysz?ym absolwentom gimnazjum, liecum i techników powodzenia ;].
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Dymek » Śr kwi 26, 06 07:34

no za 40 minut wychodze na egzamin, ciekawe jak mi pójdzie? ?ycz? wszystkim szcz??cia!
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez uci » Śr kwi 26, 06 07:59

Mr_Zombie mówi?em akurat o starej, nie za bardzo wiem jak wygl?da nowa bo juz si? ni? nie interesowa?em....

szkoda ze teraz tak ograniczyli w?asne zdanie piszacego...

na starej na tym mo?na by?o najlepiej wyj??..
uci
Uber Big Boss

Postprzez Dymek » Śr kwi 26, 06 11:41

dobra ju? jestem po. Nie by? taki trudny. Dobrze, ?e nie by?o ?adnych ?rodków stylistycznych. Mam nadziej?, ?e przyniesie mi szcz??cie d?upogis MGS3:P
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez Relict » Cz kwi 27, 06 21:41

Dymek napisał(a):dobra ju? jestem po. Nie by? taki trudny. Dobrze, ?e nie by?o ?adnych ?rodków stylistycznych. Mam nadziej?, ?e przyniesie mi szcz??cie d?upogis MGS3:P

Test Humanistyczny nie by? taki trudny , a cz??? czwartkowa BAA ?atwa jak niewiem .. du?o by?o tak na ogó?u wi?c nie trzeba by?o nic ku? na pami?? a tylko m?drze pomy?le? ...

TEST GIMNAZJALNY si? zakonczy? a wszystkim maturzystom rzycze POWODZENIA 8) :idea: :idea:
Relict
Red Blaster

Postprzez uci » Cz kwi 27, 06 23:28

nom mi sie pomyli? czas pisania...:)

tez powodzenia maturzyst?!
uci
Uber Big Boss

Postprzez Adamska » Pt kwi 28, 06 11:03

Dymek napisał(a):dobra ju? jestem po. Nie by? taki trudny. Dobrze, ?e nie by?o ?adnych ?rodków stylistycznych. Mam nadziej?, ?e przyniesie mi szcz??cie d?upogis MGS3:P

D?ugopis MGS3 ?? Masz jak?? jego fotk? ?? Jestem ciekaw jak wygl?da :roll:
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Gac666x » Pt kwi 28, 06 15:00

"tez powodzenia maturzyst?!"

"a wszystkim maturzystom rzycze"

i tak dalej i tak dalej...

Ech ... no comment ;).

Nowe matury to straszne gówno, pisa? ich nie pisa?em, ale widze jak to m?odym ludziom zabraniaj? teraz pisa? to jak oni interpretuj? temat :/. Jest to strasznie ?a?osne, poniewa? nie ma jednego zdania, ka?dy ma inne lub podobne, a to podchodzi pod komunizm...
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Powrót do Pierdolnik