TBM-The Black Mages Site

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

TBM-The Black Mages Site

Postprzez Relict » Pn lis 27, 06 18:08

TBM-The Black Mages Site
Czyli portal po?wi?cony grom MMORPG, jRPG i serii Final Fantasy :PP naprawd? polecam jest klimatyczny, posiada du?o uroku i ci?gle si? rozwija i potrzebuje nowych u?ytkowników dlatego z ca?ego serca zach?cam wszystkich tu zebranych przynajmniej na spojrzenie k?tem oka na ten serwis :P.
:idea:
Z ch?ci? nawi?zemy kontakty z osobami które chcialy by pomo? w rozwoju TBM... a nawet do??czeniu do ekipy :evil: .

www.tbmsite.pl
Relict
Red Blaster

Postprzez kul2 » Pn lis 27, 06 18:52

A czy Ty przypadkiem nie miales sie zajac proba dostania sie do Z?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Snake VR » Pn lis 27, 06 22:35

Moze ch?opak przechodz do innego zespo?u , a moze i nie bo z tego co napisa? nie wnioskuje ze porzuci? Zanzibar
Snake VR
banan

Postprzez Bizon » Wt lis 28, 06 14:50

No patrzcie, Relict powróci?!

Ja tam jestem w Zanzbiarze i jakos si? do innych serwisów nie garn?...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Snake VR » Wt lis 28, 06 16:04

No coz mam nadzieje ze nie ja jestem dla ciebie reliktem Bizon hehe , ja tam jestem wonym strzelcem jak to mówi?.Pozatym nikt nie z?ozy? mi propozycji bycia kims wiecej a nizeli userem w Zanzibarze
Snake VR
banan

Postprzez Relict » Śr lis 29, 06 16:53

Przepraszam za moj? d?ug?**** nieobecno?? niestety mia?em zmiany us?ugodawcy co do mojej sieci wraz z rezygnacj? by??m odci?ty od ?wiata na CA?Y miesi?c i z tamtym postem w?asnie powróci?em ... oczywi?cie ?e nie zapomnia?em o naborze do Z( pozatym w TBM jestem ju? od d?u?szego CZASU) co do tego w?a?nie mam zamiar jak najszybciej powype?nia? wszystkie najpotrzebniejsze sprawy zwi?zane z ów nim, je?li oczywi?cie jest taka mo?liwo??.
Pozdrawiam Ca?a redakcje Z jak i tych "zwyk?ych u?ytkowników" Relict....
(UAAHAUAHAHAHahaHA :oops: )
Relict
Red Blaster

Postprzez kul2 » Śr lis 29, 06 17:15

Snake VR napisał(a):No coz mam nadzieje ze nie ja jestem dla ciebie reliktem Bizon hehe , ja tam jestem wonym strzelcem jak to mówi?.Pozatym nikt nie z?ozy? mi propozycji bycia kims wiecej a nizeli userem w Zanzibarze

Obiecalem sobie nie komentowac Twoich postow, ale coz, czasem nie moge sie powstrzymac.
Wolnym strzelcem bylbys gdybys robil cokolwiek, a Ty sobie po prostu na forum piszesz.
Propozycji przylaczenia sie do Z nikt Ci nie zlozy, bo brak Ci tego 'czegos'.

Mam nadzieje Relict, ze dostales maila z pytaniami.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Pierdolnik