Wywiad z PSM z sierpnia 2006

Czyli o tym jak Kojima zmienia zdania, a także o najnowszej części na PSP

Moderatorzy: uci, GM

Wywiad z PSM z sierpnia 2006

Postprzez kul2 » So wrz 09, 06 13:41

Odpowiada oczywiscie H.K.

Czy w grze pojawia sie elementy znane nam z MGS3 - leczenie, jedzenie itd?
Nie, trzeba bylo uproscic system poniewaz gra wychodzi na konsole przenosna.
Co mozesz nam powiedziec o strukturze gry?
Jest jeden glowny watek fabularny, jednakze caly jego przebieg zostal podzielony na misje. Strategia jaka obierzesz bedzie zalezec od akcji ktore podejmujesz. Przykladowo w jendej planszy znajduje sie elektrowania, jezeli ja zniszczysz, w innej przestanie dzialac plot pod napieciem. Sam wybierasz co chcesz zrobic najpierw. Nie ma to jednak wplywu na fabule
Co do fabuly. Metal Gear na rakiecie Saturn V? Metal Gear'y mialy wystrzeliwac rakiety nuklearne z kazdego miejsca, ale chyba nie powiesz nam, ze ten ma nimi strzelac z ksiezyca?
[smieje sie] Nie, ale nie mylisz sie az tak bardzo.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Solidny » So wrz 09, 06 20:31

Ten wybór misji z konsekwencj? przypomina mi niez?ego Freedom Fighters w którego ostatnio gra?em. Te? by? motyw z wy??czeniem pr?du w innej lokacji :)
Solidny
Zanzibar

Gram: hipsterskie badziewia
Czytam: Komentarze na YT

Postprzez kul2 » Pn wrz 11, 06 19:54

http://mgs.imro.pl/readarticle.php?article_id=407

A ten juz pozniejszy, z Payton'em.
Jak sie zapatrujecie na to wszystko?
Dla mnie bomba.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do MPO i MPO+