Resident Evil 4

Moderator: GM

Postprzez ArecaS » Śr sty 28, 09 08:17

To to takie małe? O_o Zawsze myślałem, że jest większa. Tak czy inaczej mi byłoby szkoda kasy. :P
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez uci » Śr sty 28, 09 08:34

nie no piła konkretna - nie powiem, ona podobno jeszcze wibruje czy wydaje dźwięki to prawda??
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SALADYN » Śr sty 28, 09 11:01

Ostrze jest nieruchome i wydaje sie zrobione z tandetnego plastiku , za to jest fachowo obryzgane krwią (ponoć inny wzór na każdy egzemplarz).
Cały korpus również jest poplamiony krwią , widać nawet czyjeś odcisku palców na rączkach , do tego jest tu i ówdzie poobcierany i wygląda jakby ktoś tej piły używał.
Całość rzeczywiście mogłaby być większa ale to w końcu miało spełniać również role pada a nie zapłaciłem dużo bo 70zł plus przesyłka podczas gdy nowe egzemplarze można jeszcze nabyć od 120 do 190 bez przesyłki.
No i Uci piła rzeczywiście wibruje jak normalny pad a pociągając za wajchę z prawej strony (ta przy trójkącie i kółku) to piła najpierw powarkuje a później zwiększa obroty , wajcha ta pełni również funkcje przycisku start.
No i jest jeszcze sposób celowania w RE4 , aby Leon opuścił/podniósł broń do strzału należy podnieść/opuścić piłę (funkcja N-motion którą mozna wyłączyć).
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Gillian » Śr sty 28, 09 11:29

Ale celować jak na Wii się tym już nie da? : )
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez SALADYN » Śr sty 28, 09 11:35

Nie , opuszczenie tego pada to taka alternatywa dla wciskania R1.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Poprzednia strona

Powrót do Gry i Konsole