Inne gry KONAMI

Moderator: GM

Inne gry KONAMI

Postprzez box » N sie 30, 09 18:40

pamiętam taką świetną gierkę na PSX Kattekita Cyborg Kurochan świetna przy niej zawsze była zabawa cover zawsze dochodziłam do 8 poziomu później już klapa, polecam ..:)
So This is Raven's territory
box
The Fear

Gram: Na zawsze wierni MGS'owi

Postprzez SALADYN » N sie 30, 09 20:55

Z gier od Konami na PSX najbardziej wrył mi sie w pamięć RONIN BLADE z 1999r , w USA Soul of the Samurai a w Niponnie Shinji Daigeki Action: Rasetsu no Ken , przygodówka będąca krzyżówką Resident Evil (sterowanie , statyczne kamery , zombiaki , dwie postacie z różnymi zazębiającymi się historiami) z późniejszą Onimushą (samuraje , feudalna Japonia , walka).
Co najciekawsze za grę odpowiadają programiści którzy wcześniej kodowali Metal Gear Solid (bez Kojimy czy Shinkawy) i Silent Hill , efekt końcowy był nijaki , scenariusz dość sztampowy , krótki i przewidywalny , grafika wiadomo pikseloza , muzyka dobra będąca miksem gitary elektrycznej i tradycyjnych japońskich instrumentów.
Całość jawiła się bardziej jako typowe anime niż gra na szaraczka , jednak dość miło ją wspominam.

Intro i troche początkowego gameplayu.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez box » Wt wrz 15, 09 15:00

ostatnio oglądałam taki Film anime Kitaro sprawdzając na necie czy są inne części znalazłam serial oraz coś co przykuło moją uwagę tekst na wiki
Kod: Zaznacz cały
Gegege no Kitaro for the PlayStation 2 (2003, Konami)
So This is Raven's territory
box
The Fear

Gram: Na zawsze wierni MGS'owi

Powrót do Gry i Konsole