Moderator: GM
twilite kid napisał(a):Spiderman na PSX/DC wymiatał swego czasu.ColonelAI napisał(a):Bo tak naprawdę to jest pierwsza gra na podstawie znanych komiksów warta zagrania.
Kiedy w końcu premiera Batmana?
Gac666 napisał(a):Co, pierwszy raz słyszysz to, że gra powstawała sobie oddzielnie, bo studio tworzące wpadło na pomysł stworzenia gry Wolverine? I pierwszy raz słyszysz, że pod koniec prac dowiedzieli sie, ze w tym samym czasie powstaje film o Wolverine? I obie partie stwierdziły, że fajnie by było zrobić z tego jedną rzecz?
No i owszem film wyszedł później niż gra, bo w grę grałem przed premierą.
Dowody. Gra miała sie nazywać Wolverine: Uncaged, tworzony przez Raven Software, według twórców powstawała już od 3 lat PRZED filmem (wtedy akurat do kin wchodził X-men 3).
Batman: Arkham Asylum Play As The Joker Challenge Map (free)
Become The Joker in Challenge Maps only available on the PlayStation 3 Computer Entertainment System. Experience a whole new set of unique fighting moves as well as Joker’s demented tricks and gadgets.
kelen napisał(a):Czy mocno zainspirowal to nie wiem, jedyny podobny motyw to uwiezienie Batmana w zakladzie.
Bizon napisał(a):kelen napisał(a):Czy mocno zainspirowal to nie wiem, jedyny podobny motyw to uwiezienie Batmana w zakladzie.
Na jednym z trailerów widać pokój w którym przetrzymywany był Arkham - wygląda tak samo jak w komiksie (widać identyczne rysunki, które wyrył paznokciami). Wydaje mi się, że znajdzie się więcej nawiązań (GT w recce chyba o tym wspomina).
Faja napisał(a):I koniec po 15 minutach? Żenada...
ColonelAI napisał(a):Faja grałeś w 30 minutowe demo gry akcji TTP? Bo ja nie.
Nawet nie tylko. Dema opakowane sa miliardami filmików tego typu zbednego (z punktu widzenia gracza) badziewia...Gac666 napisał(a):wszystko przez dźwięk i grafikę.
Blady napisał(a):A pamięta ktoś demo Jedi Outcast 2?
kelen napisał(a):Launch trailer. Mnie totalnie zmiazdzyl.
Bizon napisał(a):Blady napisał(a):A pamięta ktoś demo Jedi Outcast 2?
A to istniało coś takiego jak Jedi Outcast 2?! :pkelen napisał(a):Launch trailer. Mnie totalnie zmiazdzyl.
I zobaczyliśmy Scarecrowa! Wygląda fajnie i pasuje do klimatu.
Czy warto czekać prawie cały miesiąc by mieć na PC działający Physx? Ja bym wolał to dostać razem z posiadaczami nowo generacyjnych konsol i bez dodatkowych efektów... (których moja karta i tak nie wygeneruje)
kelen napisał(a):Chcialbym sie podzielic moimi relacjami z gry, gdyz mialem okazje zagrac jakis czas temu w pelna wersje (dlatego ta mala wpadka z chodzeniem Batmanem i gapieniem sie na Jokera).
Gac666 napisał(a):Atak myślałem, że grałeś w pełną wersję i prawie pogwałciłeś klauzulę o trzymaniu języka za zębami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość