Moderator: GM
Gac666 napisał(a):bo nie jestem aż tak wielkim miłośnikiem batmana (zawsze byłem fanem Lobo i mam całą polską i 1/4 amerykańśkiej kolekcji komiksów:D)
twilite kid napisał(a):Nawet wszystkie zagadki Riddlera rozwiązałem
Niby też łazimy często po tych samych miejscach, ale backtracking zawsze jest jakoś urozmaicony.
O voice actingu wszyscy już mówili - Mark Hamill wymiótł.
Uniwersum Batmana jest mi obce - czytałem może ze 3 zeszyty komiksu, widziałem pare odcinków serialu animowanego, filmy zawsze olewałem. I powiem, że aż mi się zachciało sięgnąć po jakiś komiks
Chętnie coś przeczytamRaiden napisał(a):Jeśli chcesz mogę ci coś polecić
Raiden napisał(a):Gac666 napisał(a):Mnie osobiście Bane i Scarecrow się bardzo podobał, Zsasz był faktycznie nijaki.
Z Bane zrobiono napakowanego giganta, porównywalnego wielkością Tytanem lub z Killer Croc. No i ta maska i cały sprzęt z Venomen jakoś mi się nie spodobał. Scarecrow wygląda jakby urwał się z gry S.T.A.L.K.E.R, to co ma na ręku (igły) jakoś jeszcze ujdzie. A Zsasz to komedia i całkowita porażka twórców. W komiksie to był wręcz przerażająco inteligenty i skuteczny seryjny morderca, tu jest tylko tego namiastka w postaci taśm.twilite kid napisał(a):Za największy atut chyba uznaję mieszanie w głowie Batmana przez Scarecrow.
Zwłaszcza moment w kostnicy i śmierci rodzicówMoże jeszcze wrócę do challengów, bo zupełnie za nie się nie brałem.
Ja właśnie wróciłem, jest chęć i czas ale są trudne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość