Hehehe mówicie o przechodzeniu gier kilka razy ? :]
Nie, ?eby co? ale Ufo: Enemy unknown i X-com: Terror from the Deep to ja przechodzi?em ostatnio jaki? 50ty raz ;] (a to nie jest 10 godzin grania, minimum tydzien ;]). Nied?ugo zabieram sie za kolejny raz hehe

.
FEAR'a przeszed?em. Powiem, ?e gra jest fajna na 15-30 minut grania z odst?pami. Dlaczego? Gra sprowadza si? niestety do tego, ze idzie sie do pomieszczenia, rozwala komandosów, ewentualnie spotyka sie dziewczynke, potem kolejny korytarz i tak w kó?ko. Gra ma niesamowity klimat jesli chodzi o walk? (aczkolwiek przesadzony z lekka jest system kopni?? i pi?sci, s? za mocne ;] ). Potem juz jest niestety lekka nuda. Chyl? czo?a Monolithowi, bo za ostatni? scen? powinni dosta? oscara ;]. Ogólnie to spisali si? dobrze, lecz z fabu?? mog?o byc lepiej.
Matrix: Path of Neo. Do jasnej cholery dawno nie spotka?em tak wkurzaj?cej, ale zarazem wci?gaj?cej gry!! Sterowanie jak i roz?ozenie przycisków na padzie jest tragiczne (a nie da sie tego zmienic, zapomnieli...), o klawiaturze juz nie wspominam (polowy zbindowanych klawiszy nie chce przyj?? ==').
Z drugiej za? strony mamy niesamowity system walki wr?cz, kurde mol powiem, ?e PoP2 wysiada... Takiej interakcji jeszcze w rzadnej grze nie widzialem, no jest pod tym wzgl?dem niesamowita.
Walki na bronie s? te? udane, aczkolwiek z tym rozk?adem klawiszy ledwie da sie grac... Dodatkowym wkurzaj?cym faktem jest sprawa grafiki. Grafika jest do?? biedna, aczkolwiek gra na moim sprz?cie (Barton 2800+ GF 6800 Ultra 1gb ramu) po prostu chodzi dziwnie. Raz jest p?ynnie, raz skacze, zdarzaj? si? b??dy graficzne (ponoc duzo osób tego do?wiadcza) i ogólnie czasem bywa kicha (np. bumpmapy na postaci znikaj?... rotfl). 55mb patch tez nie pomóg?, ja wspó?czuje uzytkownikom PS2, bo dla PCtowóców jest jeszcze szansa

.
Kolejna rzecz. PES4. Znany wszystkim tytu?. Ja osobi?cie nienawidz? pi?ki no?nej w prawie ?adnej postaci (no chyba, ze kopanie pilki na boisku z kolegami), bo ogl?danie 22 spoconych facetów ganiaj?cych si? po murawie za kawa?kiem szmaty mnie nie podnieca. Tak samo jakos nigdy nie przepada?em za wszystkimi Fifami i tym podobne (no oprócz FIfa 96 [czyli tej pierwszej] ale to ma?y kmie? wtedy by?em). No a tu zonk... postanowilem z nudów za?atwic sobie PES 4 i wsi?k?em!! Gra jest genialna ;]. Nie to zebym zmienil zdanie o pi?ce noznej, ale przyjemno?? z grania czerpi? w 100% ;]. Nawet w sobot? zaprosi?em kumpla, przyniós? swojego pada (przyszedl jeszcze 3ci kumpel) i ?esmy w trójk? pykali Mistrzostwa ?wiata, masakra jaki klimat by? ;]. Za tydzien moze dwa robi? turniej na 4 osoby (na 3 pady i klawiature) zobaczymy co sie bedzie dzia?o

:D:D.
No nic ide w wyro. Pozdrawiam