Osobiście podoba mi się temat tego GH

A tak btw. to jakie wrażenia ze zlotu jeśli chodzi o Guitar Hero?

Moderator: GM
Bizon napisał(a):Szkoda, że premiera na ps2 dopiero w marcu...
twilite kid napisał(a):E tam. Metallica skończyła się na No Life Till Leather!
uci napisał(a):osobiscie to chcialbym żeby wydali GH bez utworów a np. z możliwością darmowego pobrania 20 kawałków z neta i zrobienia swojej ulubionej listy
Kazuun napisał(a):Metallica zaczęła sie od Black Albumu a skończyła na S&M
twilite kid napisał(a):S&M... Jeden z największych muzycznych bubli, jakie w życiu słyszałem.
Bizonie, Biznonie... A Hendrix i Band of Gypsys? To był rewelacyjny koncert przecież! Gdzież tu stawiać obok tamtego noworocznego wydarzenia taką komercyjną kupę jak S&M?Bizon napisał(a):Ja też będę S&M bronił, bo tak jak Kazunn, nie słyszałem w życiu lepszego koncertu :p.
No ale ostatnia płyta jest kiepska. Nie tak żałośnie kiepska jak St. Anger, ale nagrana zupełnie bez pomysłu, przeładowana małymi konceptami, których naładowano zbyt wiele do każdego kawałka kosztem dopracowania kilku lepszych riffów/melodii i zbudowaniu solidnego utworu na tej podstawie. Przekombinowali panowie - po raz kolejny. Choć nie z tak tragicznym skutkiem, jak 5 lat wcześniej...Gac666 napisał(a):METALLICA SIĘ NIE SKOŃCZYŁA!
twilite kid napisał(a):Bizonie, Biznonie... A Hendrix i Band of Gypsys? To był rewelacyjny koncert przecież!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość