gry netowe nieszablonowe ;)

Moderator: GM

gry netowe nieszablonowe ;)

Postprzez solidus grabczas » Cz paź 05, 06 19:50

s?uchajcie znacie moze jakie? fajne gry netowe :?: jak napisa?em w tytule maj? to by? gry nie szablonowe MMORPG gry typu Ogame thecrims i jakie? bezmy?lne sieki nie s? tym czego szukam

moja propozycja to CELLMONS
karcianka z elementami RPG i jest to gra POLSKA :D http://www.cellmons.tenbit.pl

w grze od niedawna nie trzeba p?aci? abonamentu niestety ?eby mie? nowe karty trzeba kupowac grow? walut? za realn? kas? aczkolwiek jak komu? sie bardzo spodoba to warto raz na jaki? czas czy to wys?a? smsa lub pzez kart? kredytow? no i chyba jako jedynie dali mo?liwo?? przekazen pocztowym s?a? kas? ;)

za?o?y?em ten topic bo m?cz? mnie gry typu WoW czy GW (tibia jak dla mnie jest zbyt odmó?czaj?ca ?eby zabija? ni? nud?) a konsol? i mgsem cz?owiek tylko nei ?yje ;)

gry mog? by? przez przegl?dark? lub w wersji do ?ci?gni?cia ale jeszcze raz prosz? niepodawajcie tu zadnych odmian OGame i gier na silnikiu Valheru to samo si? tyczy shardów do ró?nych gier (WoW GW Tibia UO itp.) podajemy krótki opis gry i link to strony oficjalnej i ew. fanowskich

NIE PODAJEMY GIER KOMERCYJNYCH!!
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Gac666x » Cz paź 05, 06 20:20

Dice Wars:

Jest to gierka dla jednego gracza, ale moim zdaniem bardzo wci?gaj?ca. Gra pokroju Risk, rozgrywana ko??mi. Polecam zagra?, szczególnie, ?e nie jest zbyt ?atwa ;):

http://www.gamedesign.jp/flash/dice/dice.html

Ragdoll avalanche:

Krótka, ale przezabawna. Za pomoc? klawiatury sterujemy stickmanem, który jest podpi?ty pod niez?y ragdoll (st?d nazwa gry). Celem naszym jest unikanie spadaj?cych kolców ;).

http://www.yikers.com/game_ragdoll_avalanche.html

Ragdoll Masters:

Gra tych samych twórców lecz z ciut innymi zasadami. Sterujemy tym samym ludzikiem i walczymy o przetrwanie z coraz silniejszymi i w wi?kszej kupie przeciwnikami. ?wietnie wygl?daj? niektóre ciosy, a to wszystko zale?y od tego jak nam pójdzie. Polecam wy??czy? muzyk?, a z???czy? soundtrack z Mortal Kombat lub Matrix: Reloaded ;).

http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez solidus grabczas » Pt paź 06, 06 23:02

w tego dicewarsa radz? zagra? bo cho? regu?y banalne gra jest trudna :wink:
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Sage » So paź 07, 06 09:27

yeah, naprawd? wci?ga. wygra? na maksie playerów to naprawde nie byle co oO, Szkoda ?e nie ma opcji gry dla dwóch graczy.
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez solidus grabczas » So paź 07, 06 11:12

nom widz? ?e jednak jest jakie? zainteresowanie tym tematem z waszej strony :P ale czemu nie podajecie wi?cej gier :P ja wczoraj par? godzin? toczy?em i uda?o mi si? wygra? na 8 lub 7 nie pami?tam na pocz?tku trzeba opanowa? jaki? wi?kszy teren ?eby plecy dobre se zrobi? potam ustawi? si? tak ?e tylko jeden front móg? by? atakowany i liczy? na szcz??cie trzeba ;) a na dwóch to ju? by by?a ostra padaka a teraz jak zagra?em raz na wi?ksz? ilo?? graczy to pewni ni?ej nie zejd? ;)
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Gac666x » So paź 07, 06 12:56

Sorry ale ja gram w World Of Warcraft ;]. Mia?em kiedy? kila takich fajnych gierek, ale zosta?o to co wam da?em ;).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Powrót do Gry i Konsole