straciłem darmowy slot - help

Tutaj rozmawiamy o MGO i MGO2

Moderator: GM

straciłem darmowy slot - help

Postprzez viktor » Śr lut 04, 09 15:53

Stało się to tak - posiadałem konto zarejestrowane na Polske. Byłem troszke zachłanny i zapragnalem gene&meme exp. Z oczywstych względów nie mogłem tego kupić, więc postanowilem niezłocznie działać. Założyłem nowe konto (kasując uprzednio starą postać i stare konami id) tym razem podając się za anglika. Wszystko przbiegło pomyslnie więc wbijam na strone mgo na mały shopping. Wklepuje numery swojej karty kredytowej i wszystkie potrzebne informacje potrezbne do weryfikacji. Nie zrażony faktem, że nie ma rubryki przeznaczonej na wpisanie państwa, jest za to ta gdzie wpisujemy nazwę hrabstwa wciąż się łudzę, że się uda. Nie udało się, spróbowałem jeszcze dla pewności z dwoma innymi kartami i to samo. Mówie ok, warto było sprubować. Odpalam sobie mgo żeby pograć ale okazuje się że nie mogę utworzyć nowej darmowej postaci, po poprzednia, którą wprawdzie wykasowałem już zosatała przypisana do mojego ps3 i musze kupić nowy slot żeby pograć. Tego nie mogę oczywiście zrobić bo i jak. Czy można z tej sytuacji jakoś wybrnąć?
viktor
Inkarnacja VR

Postprzez Brylant156 » Śr lut 04, 09 16:40

Brylant156
Black Viper

Postprzez viktor » Śr lut 04, 09 20:28

I to tyle? Nie mogę liczyć na to, że po jakimś updacie servera znów będę mógł zrobić nową postać na tej samej konsoli ale pod innym K ID?
viktor
Inkarnacja VR

Postprzez Brylant156 » Śr lut 04, 09 21:34

yawn zaoferował

dodatek gene+meme+Slot Na Postać dostaniesz nowe id game i id konami więc chyba nie bedzie problemu z reszta pogadaj z yawnem na privie on Ci wytłumaczy wszystko dokładnie.
Brylant156
Black Viper

Postprzez viktor » Śr lut 04, 09 21:58

rozumiem. miałem tylko nadzieje że uda uniknąć mi się płacenia 85 plnów - czyli, że za czas jakiś znów będę mógł zrobić postać za darmo. poprzednia została przecież skasowana. okazuje się to jednak niemożliwe, co zreszta podczas kasowania konami id jest napisane - czerwonym tekstem nawet. postac przepada, a mi pozostaje tylko zakup nowego slota - lekko to jest uposledzone moim zdaniem. ale nic - chcialem meme i gene to mam.
viktor
Inkarnacja VR

Postprzez Kazuun » Śr lut 04, 09 23:28

Jak by jakiś update serwera to i mnie by zwróciło slota.. a od 3 tygodni nie zwraca, więc..... :)
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez maciusman » Cz lut 05, 09 17:14

viktor napisał(a):rozumiem. miałem tylko nadzieje że uda uniknąć mi się płacenia 85 plnów - czyli, że za czas jakiś znów będę mógł zrobić postać za darmo. poprzednia została przecież skasowana. okazuje się to jednak niemożliwe, co zreszta podczas kasowania konami id jest napisane - czerwonym tekstem nawet. postac przepada, a mi pozostaje tylko zakup nowego slota - lekko to jest uposledzone moim zdaniem. ale nic - chcialem meme i gene to mam.

Niestety ja zrobilem sobie taki sam numer. Ta postac i darmowy slot , sa juz nie do odzyskania. To jest chore , ale niestety nikt z tym nic nie zrobil i pewnie nie zrobi. Twoja postac siedzi sobie gdzies na serwerach konami juz na zawsze. Jesli byles w jakims klanie mozesz sprawdzic liste czlonkow, a zobaczysz , ze tam jest.
maciusman
Red Blaster

Powrót do Metal Gear Online