Levele & sloths????

Tutaj rozmawiamy o MGO i MGO2

Moderator: GM

Postprzez Lostprophet » So lip 25, 09 16:00

ja dostałem "orke" że niby tylko TDM no zacząłem grac w inne gry mianowicie base itd... no to zniknął. najciekawsze jest to że 99% mojej gry używam snajperek, mam 84% headshotów z ogólnych zabić w ostatnim tygodniu maiłem k-d na poziomie 1,3 i nic nie dostałem. JA CHCE "EAGLE" albo "CHIMERA" .... ale nic nie dostaje.
jeszcze amm pytanie, kiedy Konami wysyła maila że nie jest sie już beginersem?

I CO TO JEST TO "ROOKIE(0)" ???? W PERSONAL STATS????
Lostprophet
Machinegun Kid

Postprzez SALADYN » So lip 25, 09 16:40

Rookie to znaczy żółtodziób.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez mkmario » So lip 25, 09 16:46

Beginerem przestajesz być jak bodajże osiągniesz 5 lvl lub rozegrasz 25 godzin gry (?).
Rookie(0) jest to twój Grade (ranga/stopień). Zdobywasz go grając w survival bądź tournament. Chimera ? nie ma takiego emblemu, siedź dłużej w kartonie to dorobisz się żółwia ;]
mkmario
Red Blaster

Postprzez Lostprophet » N lip 26, 09 11:16

ok, dzieki. A jak trenować NARC? i co to znaczy "locked-on" na czym to polega? no bo znalazłem na YT że NARC na 1 pokazuje kto strzela, na 2 pokazuje kto celuje a na MASTER pokazuje nawet na spore odległości... I czy można użytwać tegto razem z MONOMANIA ?
NARC - "Displays attacking enemy when locked-on and damage is taken. Can share data through SOP" (przetłumaczy ktoś dokładnie?)
Lostprophet
Machinegun Kid

Postprzez mkmario » N lip 26, 09 23:42

Temat o skillach był juz wielokrotnie wałkowany na tym forum -_-
Narc lvl 1 - Jeśli przeciwnik złapie Ciebie poprzez Auto Aim (AA) i zacznie strzelać będzie się w tym momencie świecił
Narc lvl 2 - Przeciwnik zacznie się świecić w chwili namierzenia Ciebie poprzez AA
Narc lvl 3 - Tak jak w lvl 2 tylko teraz bez AA. Czyli jak będzie do Ciebie celował z 10 000 km to go zobaczysz

Narc`a levelujesz wtedy gdy ktos Ciebie namierzy poprzez AA i będziesz odnosił obrażenia.
Narc na 3 lvl zajmuje 3 sloty, a monomonia bez wzgęldu na lvl tylko 1 slot. Możesz bezproblemowo używać obu skilli jednocześnie.

Locked-on czyli zalokowany (xD) namierzony.
NARC - "Displays attacking enemy when locked-on and damage is taken. Can share data through SOP" ---> mniej więcej "Wyświetla wroga kiedy zostaniesz namierzony i odnosisz obrażenia. Możesz sie dzielić informacją poprzez SOP "
mkmario
Red Blaster

Postprzez AkiEvans » Pn lip 27, 09 18:08

A co myślicie o nabijaniu Narc?? Opłaca się?
AkiEvans
Black Color

Postprzez maciusman » Pn lip 27, 09 19:50

AkiEvans napisał(a):A co myślicie o nabijaniu Narc?? Opłaca się?

Zdecydowanie tak. Przede wszystkim na TSNE . Najlepiej jesli przynajmniej 2 osoby z teamu maja NARC , wtedy niewidzialni przeciwnicy nie maja szans. Wystarczy , zeby ktos z NARC zaczal biegac po mapie , tak zeby sciagnac na siebie uwage i sprowokowac celowanie do niego. Dalej mozna juz sobie wyobrazic jaka rzeznia nastepuje :) Pamietam jak gralismy na CC i z drugiego konca mapy kolo wycelowal w kumpla z NARCIEM . Jakze musial sie zdziwic , gdy ten po sekundzie zaserwowal mu headshota z SVD :D
maciusman
Red Blaster

Postprzez AkiEvans » Pn lip 27, 09 20:09

maciusman napisał(a):
AkiEvans napisał(a):A co myślicie o nabijaniu Narc?? Opłaca się?

Zdecydowanie tak. Przede wszystkim na TSNE . Najlepiej jesli przynajmniej 2 osoby z teamu maja NARC , wtedy niewidzialni przeciwnicy nie maja szans. Wystarczy , zeby ktos z NARC zaczal biegac po mapie , tak zeby sciagnac na siebie uwage i sprowokowac celowanie do niego. Dalej mozna juz sobie wyobrazic jaka rzeznia nastepuje :) Pamietam jak gralismy na CC i z drugiego konca mapy kolo wycelowal w kumpla z NARCIEM . Jakze musial sie zdziwic , gdy ten po sekundzie zaserwowal mu headshota z SVD :D

Nom To mnie motywuje >:-> Ale jest jeszcze jedno pytanie jakie zapomniałem zadać.

Jak długo sie go ćwiczy??
AkiEvans
Black Color

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Online