Klan [Demony Wojny]

Tutaj rozmawiamy o MGO i MGO2

Moderator: GM

Klan [Demony Wojny]

Postprzez patyk » Pn paź 20, 08 18:03

Obrazek

Jesteś dobrym graczem? Poszukujesz ekipy z którą możesz zawładnąć serwerami MGO nie tylko w Polsce ale i na świecie? W takim razie dobrze trafiłeś! W imieniu wszystkich członków zapraszam Cię do wstąpienia w nasze szeregi!

Nasza społeczność istnieje od beta testów MGO.
Jesteśmy profesjonalnym klanem z radą, zasadami, dobrymi graczami i co najważniejsze dobrze się bawimy!

Nasze wymagania:

1. Rozpatrywane będą zgłoszenia graczy tylko z +5lvl i 50h spędzonymi online chyba że rada zadecyduje inaczej.
2. Każdy nowy gracz zostaje przyjęty na próbny okres 2 tygodni podczas których jest zobowiązany udzielać się na forum i spędzić minimum 10h w grze online.
3. Istnieje możliwość, że podczas okresu próbnego możliwości rekruta zostaną sprawdzone przez któregoś z jego członków na prywatnym serwerze.

Jeśli spełniasz powyższe wymagania to zapraszam do kontaktu ze mną:
- przez mejla: pierog87@hotmail.com
- poprzez psn - mój ID 'patyczek'
- narazie mamy swoje podforum na stronie ps3forum, ale w planach jest założenie własnej strony klany. Tam więc też możesz się z nami skontaktować.

W zgłoszeniu proszę napisać jaki masz lvl, ile godzin spędziłeś online, jaka jest twoja profesja (szturmowiec/sniper), dlaczego chcesz dołączy do klanu, skąd o nim wiesz oraz parę informacji o sobie.

Do zobaczenia w grze!

Obrazek
patyk
Inkarnacja VR

Postprzez PROvano » Pn paź 20, 08 18:19

Heh pamietam was z bety :] często z wami grałem (ba nawet byłem u was w klanie ;P)szkoda że nie ma u was TrueHim (czy jak on tam miał był naprawde good mate) A tera w MGO nie wiem czy warto to ciągnąc bo nadchodzą takie gry jak CoD 5 i Res 2 więc mniej osób bedzie grać w MGO ~.~ a ja bede grał póki nie wyjdzie Killzone 2 ;] hehe a tak to pozdrawaim i powodzenia w poszukiwaniu ludzi do ludzi (:
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Lost » Pn paź 20, 08 18:30

PROvano napisał(a):A tera w MGO nie wiem czy warto to ciągnąc bo nadchodzą takie gry jak CoD 5 i Res 2 więc mniej osób bedzie grać w MGO ~.~

Na takie rzeczy nigdy nie jest za późno.
Lost
Zanzibar

Postprzez SmaleC » Wt paź 21, 08 16:38

PROvano napisał(a):Heh pamietam was z bety :] często z wami grałem (ba nawet byłem u was w klanie ;P)szkoda że nie ma u was TrueHim (czy jak on tam miał był naprawde good mate) A tera w MGO nie wiem czy warto to ciągnąc bo nadchodzą takie gry jak CoD 5 i Res 2 więc mniej osób bedzie grać w MGO ~.~ a ja bede grał póki nie wyjdzie Killzone 2 ;] hehe a tak to pozdrawaim i powodzenia w poszukiwaniu ludzi do ludzi (:

Byly takie plany, i byc moze kiedys sie ziszcza, ze klan DW zostanie klanem multigamingowym :)
Obrazek
SmaleC
Inkarnacja VR

Postprzez patyk » Wt paź 21, 08 17:00

Provano my grać będziemy. To jest tak jak z bibami, nie ważne gdzie, nie ważne co.. ważne z kim! :)
patyk
Inkarnacja VR

Postprzez PROvano » Śr paź 22, 08 07:43

heh ma racje patyk masz racje :D Gdyby nie to że znalazłem się wcześniej w POL to na pewno bym ów was bym siedział :s ale jestem w POL i się z tego Cisze niezmirnie :D A wam chłopcy by szło jak najlepiej w MGO i żebym jednak was zobaczył też w innej grze :]

Do Los(ta)

heh ty... ty...ty mędrku ty ! :D
PROvano
Uber Big Boss

Postprzez Lost » Cz paź 23, 08 17:44

PROvano napisał(a):Do Los(ta)

heh ty... ty...ty mędrku ty !

I'm not a Sage... never was... never will be...
Lost
Zanzibar

Powrót do Metal Gear Online