ja jeszcze tylko czekam aż się na ps4 pojawi niebawem

Moderator: GM
Tidus93x napisał(a):Mmmm, zaczaję się, zobaczę jaka cena będzie XD
tak ale dostal to w ramach promocji jako recenzent. Dla mnie to buractwo.SALADYN napisał(a):Karton sprzedaje a nie promkę i nie chodziło o reklamę tylko że wydawca wysyła grę w takim pudle.
ArecaS napisał(a):Bo lepiej żeby takie gadżety leciały do kosza, nie?
Gillian napisał(a):Tak, sprzedaż jest bardziej uczciwa od rozdania w konkursie, który przy okazji mógłby bardziej wypromować kanał... :facepalm:
Gillian napisał(a):Tak, sprzedaż jest bardziej uczciwa od rozdania w konkursie, który przy okazji mógłby bardziej wypromować kanał... :facepalm:
ArecaS napisał(a):Zresztą uciekasz się do hipokryzji - skoro osoba wygrywająca taki karton w konkursie dostaje go za darmo, to na logikę też nie powinna móc go sprzedawać tak samo jak recenzent.
ArecaS napisał(a):Pomijam już fakt, że to wszystko pisze osoba, która sama obraca używanymi grami na potęgę. Wychodzi na to, że to przejaw takiego samego buractwa, bo tego umowy licencyjne też wprost zabraniają.
ArecaS napisał(a):Ja nie rozumiem skąd wywodzisz zasadę, że co recenzent dostał od wydawcy, to nie może tego sprzedać. Jeżeli tylko z tego, że wydawca sobie tego nie życzy, to tak samo należałoby traktować odsprzedawanie kupionych gier. Do tego takie zastrzeżenie dotyczy wtedy rzeczy niezależnie od tego kto jest jej właścicielem. Innej postawy dla takiego podejścia nie widzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość