UDF Collection #2

Dział dla kolekcjonerów.

Moderator: GM

UDF Collection #2

Postprzez kul » So paź 03, 09 14:27

Już jest! Przynajmniej w Honk Kongu. Dwie wersje Big Bossa, jedna z farbą Zombie i dwie wersje Old Snake'a, jedna przezroczysta.

http://img44.imageshack.us/gal.php?g=udfmgsc01.jpg
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez Simon » So paź 03, 09 14:44

Chciałbym mieć taką Voyevodę;]
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez SALADYN » Wt paź 06, 09 12:29

A tak ja już sobie ząbki ostrze , ten rok coś obfity w nowe figurki , UDF a już niedługo nowe Kubricki że juz nie wspomnę o reedycji serii Real Action Heroes w styczniu (dwie figurki Big Bossa).
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez SALADYN » Śr gru 16, 09 10:06

Gdyby kogoś to zainteresowało to w Aliensgroup jest świąteczny 30% upust na te figurki czyli sztuka kosztuje 65zł , jeżeli ktoś sie wahał czy je kupić to teraz ma powód bo to najniższa cena w europie z przesyłką.
Ja już tylko czekam na wypłatę i mam nadzieje że ta cena pozostanie już na stałe.
SALADYN

Postprzez kul » Pt gru 18, 09 09:30

Duzo ludzi narzeka na te figurki, slaba jakosc wykonania, podobno jeszcze bardziej podatne na grawitacje i zakres ruchu praktycznie zerowy.
Chcialem kupic figurke The Boss, zobaczylem zdjecia i jakos tak mi sie odechcialo.
I bought a ceiling fan the other day. Complete waste of money. He just stands there applauding and saying "Ooh, I love how smooth it is."
kul
Niewidzialna Armia

Gram: O kurde...
Czytam: ...

Postprzez Gac666 » Pt gru 18, 09 12:29

Osobiście w sklepie miałem okazję się przyglądać Snakeowi z MGS 4 w masce oraz Snakeowi z MGS 1. Old Snake jeszcze przejdzie, całkiem fajnie zrobiony, ale Snake z MGS jest straszny... straszy brzydkim ryjem, brzydkimi kolorami oraz kiepskim plastikiem.

Na pierwszy rzut oka jak zobaczyłem te figurki to wrażenie było niezłe, ale emocje opadły jak podszedłem bliżej. W sumie nie polecam tych figurek osobiście, wolałbym przyoszczędzić i kupić te porządne.
Obrazek
Gac666
Big Boss

Postprzez SALADYN » Pt gru 18, 09 16:41

Rzeczywiście jest na co narzekać problem grawitacji to niestety jeden z większych mankamentów (jednak to problem 90% figurek i nie ważne czy ma podstawkę czy nie) , mojego Naked Snake'a z pierwszej edycji jeszcze ani razu nie udało mi się ustawić poziomo , podobnie obu Old Snake'ów , Solid z dwójki też nie chce za długo stać prosto za to Raiden rzadko się przewraca i przy tym ma najlepiej po starym Snake'u w masce wykonaną twarz.
Jednak i tak nie ma co narzekać bo jak ostatnio pisałem na forum pierwsze edycja została niedawno podrobiona i to jest dopiero tragedia a tu mamy do czynienia z produktem masowym a nie manufakturą.
Ciekawi mnie jak się prezentuje przykucnięty Old Snake , chyba nie będzie zaliczał gleby skoro ma taką pozę , tak czy siak za miesiąc zamówie komplet o ile ta cena sie utrzyma i zdam relację jak się one prezentują.
SALADYN

Postprzez SALADYN » Pt gru 18, 09 16:57

SALADYN

Powrót do MGSowe kolekcje