Windows Movie Maker

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Windows Movie Maker

Postprzez Uzion » Pt sie 17, 07 17:20

Temat nie zwiazany z konsolami i seria, mam nadzieje ze to was nie zrazi do udzielenia pomocy. Mianowicie: Program zacina mi sie podczas pracy na nim w dowolnym momencie i zmusza mnie do uzycia ALT + CTRL + DEL ;-/ Eryks ma ten sam problem co ja. Nie dosc ze sie zacina to nie zawsze chce odtworzyc dana klatke, lapie zacine, trzeba go zamykac i tak w kolko... Nosz kurde, a zadnego innego darmowego programu nie moge znalezc. Jest jakies wytlumaczenie na to? Mozna to jakos naprawic? To moze byc wina mojego kompa czy programu?
Uzion
The Fury

Postprzez Mad » Pt sie 17, 07 17:25

Na każdym forum mi pisali ze to wina kodu programu, ale żeby u tylu osób ten problem sie powtarzał to aż dziwne bo sam również mam ten problem.
Mad
Machinegun Kid

Postprzez Gac666xx » Pt sie 17, 07 19:15

Może konflikt kodeków? Ja mam tak (i to na każdym kompie), że jak instaluje Ulead Gif Animator 5 gdy są zainstalowane sterowniki KLcodec (a dokładnie tam odtwarzacz media player classic) to program w ogóle nie chce się włączyć. Może warto odinstalować kodeki lub przynajmniej pokombinować z innymi i sprawdzić czy to czasem nie to.

Jakby co polecam inny darmowy program, który na pewno jest lepszy i się nie zatnie, a mianowicie mówię tu o Virtual Dub.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez uci » Pt sie 17, 07 20:10

potwierdzam, WMM ma to do siebie że lubi sie wieszać, szczegolnie przy dłuższej pracy
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Bizon » Pt sie 17, 07 20:13

WMM to po prostu BAARDZO zabugowany program, więc nie wymagajcie od niego braku zawieszeń ;)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Mad » Pt sie 17, 07 20:18

On mi sie zawiesza tylko przy pracy z filmami, wiec może powodem jest "konflikt kodeków" jak to Gac666 ujął. Szukałem jakiś innych bezpłatnych programów tego typu ale nie znalazłem żadnego dorównującego WMM, zna ktoś może coś podobnego do WMM za free.
Mad
Machinegun Kid

Postprzez kul2 » Pt sie 17, 07 20:23

Na 5 wpisow jedynie 1 daje propozycje rozwiazania problemu.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Uzion » Pt sie 17, 07 21:02

Dzieki wszystkim za pomoc, w szczegolnosci Gacowi. Jeszcze nie zdazylem za duzo zdzialac, ale pokombinuje z kodekami, a jak nic sie nie da zrobic to postaram sie o ten program o ktorym pisales 666. Temat chyba do zamkniecia.
Uzion
The Fury

Powrót do Problemy Techniczne