Problem z instalacj? MGS2:S

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Problem z instalacj? MGS2:S

Postprzez Tails » Cz sty 12, 06 09:39

No wi?c tak, mam ma?y problem...chc? sobie zainstalowa? MGS2:S (na WinXP) a tu mi wyskakuje okienko, ?e InstallShield nie wykona? zadania..takie bzdury (wiecie o co chodzi...te okienko z Windowsa co pisze wy?lij..nie wysy?aj) ale nie wiem czemu tak si? dzieje...Mia?em to samo kiedy? gdy kypi?em po raz pierwszy MGS2:S (oczywi?cie orgina?). Gra?em u kumpla na Win98 i dzia?a?o, potem zrobi?em format i dzia?a?o ju? pod WinXP. Nie wiem o co chodzi, ale my?l?, ?e mo?e to by? przyczyna Service Packa 2. Co o tym s?dzicie? ???
Tails

Odp: Problem z instalacj? MGS2:S

Postprzez Gac666x » Cz sty 12, 06 16:45

Hmmm spróbuj w??czy? kompatybilno?? z Win 2000 lub 98 dla instalacji je?li si? uda.

Jak nie to sprawdz czy inne rzeczy ci si? instaluj?, jesli nie to nie wina gry a Windowsa. Szczerze to takie rzeczy zdarza?y mi sie tylko na 98, na 2000 nie mam z tym zadnych problemów.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Tails » Pt sty 13, 06 08:16

No kiedy? za pierwszym razem nie chcia?a mi sie ta gira zainstalowac...potem robi?em kiedys reinstalacje i juz normalnie..inne gry instaluja sie normalnie wiec czemu nie ta...a jeszcze jedno, mowiles o zmianie kompatybilnosci..jak to moge zrobic jeszcze przed zainstalowaniem gry?? Przede wszystkim co musze zmienic... ???
Tails

Postprzez liquid kaczor » Pt sty 13, 06 10:10

Na p?ycie jest plik setup.exe (mo?e sie nazywa? inaczej nie ma P?yty MGS2:S aby sparwdzi?) który uruchamia inatalatora. Kilkasz na niego prawym przyciskiem myszy potem we w?asciwo?ciach w zak?adce "zgodno??" zaznaczasz "uruchom w trybie zgodno?i z" i wybierasz którego tam Windowsa chcesz.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez Tails » Pt sty 13, 06 13:57

Wielkie dzi?ki...spróbuj? dzisiaj i jak bedzie oki to sobie pogram...pozdrawiam ;)
Tails

Postprzez Tails » Pt sty 13, 06 22:23

Sprawdzi?em t? opcje ze zmian? zgodno?ci, ale nie dzia?a >:( Nie znacie mo?e innego powodu tego problemu ???
Tails

Postprzez Gac666x » So sty 14, 06 00:08

Przeinstaluj XPka, albo najlepiej zmien na Win 2000 z SP4, chodzi bezproblemowo i od XPka jest 100x lepszy i przynajmniej 10x szybszy ;).
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez phsx » So sty 14, 06 11:03

Tylko nie instaluj Millenium - to chba najgorszy windows ever sam go mialem kiedys i do gier nie nadaje sie wogole, sprawia jakies problemy z d**y i wogole. Ostanio mojemu kumplowi ktos go zainstalowal i teraz jak gra to niektore gry mu kompa zacinaja po 10 minutach grania a inne nie ::)
phsx
Sniper Wolf

Powrót do Problemy Techniczne