Problemy z klawiatur?

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Problemy z klawiatur?

Postprzez Ali » Wt sty 03, 06 17:14

Witam,

Mam pewien problem z MGSS, a dokladniej z pos?ugiwaniem si? broni? autoamtyczn? i zamra?ark? z klawiatury. Przy próbie ich u?ycia Snake tylko unosi bro?, ale nie strzela. Z joysticka wszystko dzia?a jak nale?y, ale z kolei joy nie nadaje si? zupe?nie do tego typu gier :(. Mo?e w instrukcji jest co? na ten temat, ale niestety nie kumam po w?osku (albo hiszpa?sku), a w takim j?zyku jest ona wydrukowana [ gr? przywioz? wujas z wycieczki na Malt? ].

Czy kto? wie jak rozwi?za? ten k?opot? (kupno analogowego joypada razej nie wchodzi w gr? :( )
Ali

Odp: Problemy z klawiatur?

Postprzez Gac666x » Pt sty 06, 06 03:14

Naprawde radzi?bym kupi? analogowego pada (cena to 55 z? za genialny Dragon Pad Manty).

Jednak jesli o problem chodzi to najprawdopodobniej masz ?le zbindowane przyciski klawiatury w opcjach. Pobaw si? wygodnymi dla siebie ustawieniami.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Jurgen_xD » Śr maja 06, 09 16:59

Witam mam ten sam problem. Tyle że ja nie mogę sprawdzić czy będzie działać na padzie czy nie. Ale mogę dodać, że jak włączam grę to przez jakieś 2 -3 min. można strzelać normalnie, a potem już tylko Snake unosi broń i lipa. Granatami można rzucać. Nie wiem może inną bronią też dałoby radę ale jestem na początku gry i mam tylko M9. Proszę o pomoc.
Jurgen_xD
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666xx » Śr maja 06, 09 21:27

Może brak Ci amunicji?
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez ArecaS » Cz maja 07, 09 20:03

Na pewno brakuje amunicji... -_-' Inaczej takie rzeczy się nie dzieją. Ewentualnie bardzo perfidny i rzadki bug.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Powrót do Problemy Techniczne