MANTA DS2 USB

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

MANTA DS2 USB

Postprzez the_sadness » Cz sie 25, 05 14:37

pytanie jest nastepujace: czy pad manta dual shock 2 usb ps2/pc (model MM807) posiada przyciski rozpoznajace poziom nacisku? a jezeli tak to czy dzialaja one rowniez na pc? na stronie produktu fachowego opisu naturalnie nie uswiadczylem, w instrukcji rowniez (galki naturalnie dzialaja..?) z gory dziekuje za odpowiedz

http://www.manta.com.pl/produkty.php?id=1093&lang=pl
Ostatnio edytowano Cz sie 25, 05 14:38 przez the_sadness, łącznie edytowano 1 raz
the_sadness
Inkarnacja VR

Odp: MANTA DS2 USB

Postprzez Gac666x » Cz sie 25, 05 19:36

Mia?em ten produkt, za? teraz mam Dragon Pad. Niestety przyciski nie maj? stopniowania, poniewa? tylko PS2 rozpoznaje takie stopniowanie. Je?li nie u?ywasz go przy PS2 to nic nie tracisz, przy MGSie np. jest specjalny przycisk, który po wcisnieciu emuluje "lekkie" naciskanie przycisku. Jednak je?li zamierzasz uzywa? pada takze przy PS2 lub tylko, to polecam jednak kupi? oryginalnego Dual Shocka 2, poniewa? ten Manty przy MGSie 2 mo?e zachowywa? si? dziwnie.

Ale zrób jeszcze tak. We? napisz do firmy list czy b?dzie dzia?a?o z "lekkim" naciskiem powinni ci da? odpowied? w miare jasn?. Pozdrawiam
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Szokis » Śr paź 05, 05 19:17

Ja mam inny problem który chyba by? ju? poruszany na forum ale chyba jeszcze na tym starym.A mianowicie chodzi o to ?e kupi?em pada z analogiem do PC(wcze?niej mia?em bez) i nie moge praw? ga?k? analogow? walczy? HF-Blade(mieczykiem) co z tym fantem zrobic..????
Człowiek którego nie było...
Szokis
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Cz paź 06, 05 00:48

Pewnie nie masz ustawionej tej ga?ki w controlsach gry, a jesli masz to mozliwe, ?e w opcjach pada jest ga?ka wy??czona.
Jakiej firmy ten pad ?
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Maxavelli » Cz paź 06, 05 08:29

Zmienialo sie cos w pliku INI. I to chyba nie bylo na forum tylko na stronie OH - zapytajcie kogos z redakcji.
" You're not a Snake, and I'm not an Ocelot. We're men with names. My name is Adamska. What's yours? "
Maxavelli
Black Color

Postprzez konohamaru » So kwi 22, 06 15:57

Ja równie? mam ten pad manty i chcia?bym si? zapyta?, jak zrobi?, ?e to tym, jak Snake/Raiden mówi Freeze obej?? kolesia, bez zb?dnego wystrza?u z guna?
konohamaru
Inkarnacja VR

Postprzez liquid kaczor » So kwi 22, 06 16:29

Kilkasz R1 (guzik pod którym masz ustawiony szybki wybór broni) i chowasz pistolet/karabin, nast?pie wyekwipowujesz go znowu zanim stra?nik zobaczy (najlepiej odrazu za jego plaecami), podchodzisz z przodu i celujesz w g?owe lub tu?ów.
Obrazek
liquid kaczor
Olga Gurlkovich

Postprzez konohamaru » Wt kwi 25, 06 11:35

To znowu ja z innym pytaniem:
Mianowicie mam pad manty, ale staszy model od Dragon Pada, jednak jest niemal identyczny (2 analogi i przyciski jak na Dual Shocku z PS2). I te? nie moge u?ywa? hf blade. Zmienia?em w ustawieniach tak jak to jest napisane w artykule na stronce, ale po tym mog? tylko macha? mieczem na boki i pcha?. Nie mog? ci?? z góry i zatacza? z mieczem ko?a. (Ofkorz prawa ga?ka jest w??czona). Macie jakie? remedium na tego fanta?
konohamaru
Inkarnacja VR

Powrót do Problemy Techniczne