Moderator: GM
Sory za offtopa jakiego teraz mam zamiar wprowadzić ale nie widziałem gdzie zapytać więc: Po wczytaniu Save zrobionego po ukończeniu gry zaczynam automatycznie grę od nowa. Nie mogę wybrać poziomu trudności i nie wiem jaki jest wybrany.... Da się jakoś wybrać poziom grając ponownie (ze zdobytymi kamuflażami itp.) ? Jak dałem "New Game" i normalnie wybrałem poziom to faktycznie zaczynam od zera bo nie mam nic ze zdobytych rzeczy :
ArecaS napisał(a):Do odpalania programów homebrew starczy FreeMCBoot.
Natomiast problem jest dziwny i najpierw skombinuj innego SE, bo coś mi mówi, że problem leży w grze, a nie karcie.
ArecaS napisał(a):może się okazać, że jednak z jakimiś danymi jest problem, np. z powodu ryski. Teoretycznie dziwne, żeby problem był tylko z tą linijką kodu odpowiedzialną za sejwy, ale świat zna różne przypadki.
Tego nie rozumiem.... Punktu drugiego właściwie. Kupiłem podróbę za 30 zł i oryginał za 70, więc nie rozumiem czemu "kupiłem ją 2 razy drożej"?zostałeś wydymany dwa razy - 1. kupując podróbę, 2. kupując ją 2 razy drożej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość