problem z mgs2 na pc

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

problem z mgs2 na pc

Postprzez b3ny » Wt kwi 24, 07 21:34

wielu z was pisze ze chodzi im mgs2 w 30 fps... mi chodzi w 60 non stop ale wy przynajmniej mozecie sobie pograc we wszystko bez problemu ;/ oczywiscie mgs mam oryginal zakupiony pare dni temu na allegro (folia) po zainstalowaniu i wlaczeniu nie oblukalem intro tylko odrazu do gry mowie dziala to wylanczam i od nowa i gdy pojawia sie ten napis zaraz za konami chwile po tym slychac kawalek muzyki i wywala do windy... to samo dzieje sie w grze nie moge wlaczyc vr missions bo wywala blad ;/ podczas przechodzenia normalnej gry przy rozmowie przez codek to samo choc nie zawsze :/ i tak non stop a wywala cos takiego http://img452.imageshack.us/img452/2383 ... 22ufa8.jpg nie wiem czemu tak sie dzieje moj komp to :

Windows XP prof z SP2 || 160 gb seagate || plyta to jakis ASUS || 2x 512 ddr2 kingston || gf 7600 gs

Ps. blad wywala na podstawowej wersji i po zainstlowaniu patcha oczywiscie bez patcha nie mam tekstur ;/ prosze o pomoc
b3ny
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Wt kwi 24, 07 21:47

Zajrzyj tutaj i spróbuj się ustosunkować do porad

http://www.metalgearsolid.us/forum/viewforum.php?f=5

Jak nie pomoże to wyłącz Pixel Shadery za pomocą Riva Tuner. Jak to nie pomoże, to przeinstaluj gre i spróbuj inne Forcewarey do grafiki. Powinno pomóc, ale wiem, że GF 7600 mają problemy -_-.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez b3ny » Wt kwi 24, 07 22:31

lol zalozylem ten temat wsumie nie wiem po co ... okazalo sie ze wywalenie wszystkich kodekow tzn jakiegos duzego packa a dokladnie ACEMCP603PRO pomoglo zadne bledy nie wyskakuja :) tylko teraz na wykladnie o metal rayu mam zielony ekran jak Ty... czy moze znalazles jakiies kodeki do tego ? jak cos wymatuje dam znac :)
PlayStation 3 + Samsung FullHD 37' (X360 niestety poszedl do zyda xD)
PC: GiGaByte EP43-DS3L + C2Q Q8200 + 8GB DDR 2 1066 (4x2GB dual channel) GF 9800 GT Super+ 1GB + 500GB Seagate 32mb
b3ny
Inkarnacja VR

Powrót do Problemy Techniczne