Moderator: GM
Gac666 napisał(a):Bardzo mo?liwe, nie jestem w stanie tego potwierdzic poniewaz ja mialem Rive TNT 2 swojego czasu.
Katoze napisał(a):Obawiam si? drodzy pa?stwo ?e najnowsze GeForce z serii 6 i 7 nie s? kompatybilne z naszym ukochanym Metalem i na 99% nie ma mo?liwo?ci odpalenia gry w trybie hardware. Jaki? czas temu napisa?em na starym forum temat o tym samym problemie. Mam GF6800GT. Zrobi?em tak jak mi doradzono ale nic to niestety nie da?o. Postawi?em nawet system Win98 i problem wyst?powa? nadal. Szuka?em rozwizania w sieci ale nic konkretnego nie znalaz?em, oprócz jednego go?cia który mia? ten sam problem i rozwi?za? go rzekomo, ale na 20 emaili które mu napisa?em niestety nie odpisa?. Tak wi?c jedyne wyj?cie to kupi? sobie u?ywan? star? kart? RivaTNT lub GeForce2Koszt takiej inwestycji to mi?dzy 50 a 100z?, zale?y czy trafimy na ucziwego sprzedawc?. Ale ja zrobi?em inaczej bo nie chcia?em wydawa? dodatkowych pieni?dzy. Otó? pod??czy?em telewizor do komputera i gram w stare gierki na telewizorze. Stare poczciwe Residenty i Metal wygl?daj? na TV sto razy lepiej i brak wsparcia sprz?towego zupe?nie nie przeszkadza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość