Radeon 9550

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Radeon 9550

Postprzez p4k » Śr paź 25, 06 16:18

Witam wszystkich milosnikow i zapalonych fraczy MGS Mam straszny problem mianowicie grafika w grze wyglada gorzej niz w MGS1 Sluchajcie jest patch na ati ale co z tego jak po patchu nie mam wogole obrazu jest czarny ekran pomozcie jak beda potrzebne screeny to wzuce

Ps. wogole postacie sa takie jakies rozmazane i jak deszcz pada strasznie tnie

Moj pc

Celeron 2.4
1gb ram
radeon 9550 podkrecony na 9600 128mb
p4k
Inkarnacja VR

Postprzez Bizon » Śr paź 25, 06 16:40

Domy?lam si? ?e chodzi o MGS 2: Substance...

Skoro masz kart? ATI to patch powinien zadzia?a?, jeste? pewnien ?e wszystko dobrze zrobi?e??

Ja prawd? mówi?c nie s?ysza?em ?eby kiedykolwiek patch nie zadzia?a? :?
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez p4k » Śr paź 25, 06 17:43

zainstalowalem poprawnie nie ma przeciez innej mozliwosci po instalce patcha obojetnie czy 1.01 czy 2.0 wola potem o dvd i kopiuje k=craca z plyty teraz sciagnelem jakiegos nowego craca i troche lepiej chodzi zobaczymy z patchem
p4k
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr paź 25, 06 17:49

Sprobuj teraz bez cracka, ale z oryginalna plyta.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 18:11

Widzisz zrobi?e? cracka i gra p?k?a.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez p4k » Śr paź 25, 06 18:55

bec craca wogole nie idzie jej ruszyc
p4k
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr paź 25, 06 19:03

To cos Ci sie oryginal popsul...
Wiesz, ze posiadanie pirackiej wersji MGS2 to przestepstwo?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez p4k » Śr paź 25, 06 19:19

lol jakiego pirata czlowieku sie zastanow zalawilem sobie craca zeby bez plyty mi chodzila gra rozumiesz czy to zbyt trudne
p4k
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 19:22

To nie wgrywaj cracka i sprawd? czy ci chodzi *cmok*.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Śr paź 25, 06 19:30

Jestes chyba pierwszym posiadaczem oryginalnego MGS2, ktoremu gra nie chodzi bez cracka.
Tak, zrozumienie dlaczego wgrywasz cracka, skoro nie musisz jest dla mnie dosc trudne, zwlaszcza ze jak sam piszesz masz problemy z poprawnym uruchomienim gry.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 19:38

Po prostu go?? my?li, ?e jest "yntelygentny" i nas przechytrzy, no ale sorry kolego za d?ugo w informatycznym fachu siedz? by si? da? nabra?.

Btw. z tego co wiem to dzia?a bez p?yty jak zainstaluje si? full.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez p4k » Śr paź 25, 06 21:16

wyglada to nasr=tepujaco musze miec craca kiedy whram patch bo jak wgrywam patch to przestaje mi ruszac teraz rozumiecie?
p4k
Inkarnacja VR

Postprzez Gac666x » Śr paź 25, 06 23:51

Jeste? jedynym takim przypadkiem. Gdyby? mia? oryginaln? p?yt? to nie by?oby tego problemu.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » Cz paź 26, 06 05:40

Kurcze, jakie wredne te ludzie z Konami, specjalnie tak napisali patcha, zebys musial wgrywac crack'a. Co wiecej sam go musisz znalezc!
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez solidus grabczas » Cz paź 26, 06 11:06

pare pytan mam do was bo troch? g?upieje to wszysto czytaj?c.... do czego jest ten patch to raz (?eby jasne by?o chodzi mi o to czy do karty graficznej czy do gry) i dwa skoro masz orygina? to po co ci crack i tak wiele gier mimo cracków dzia?a z p?yt? a jakby? nie wiedzia? zawsze mo?esz zrobi? obraz p?yty na kompie i je?li to orygina? to policja cho?by si? zesra?a si? nie przywali

co do piractwa to wychodz? z za?o?enia ?e je?li dana gra jest ju? od paru lat nie dost?pna to nie powinno si? tak strasznie pot?pia? takich ludzi
a ty kul odpu?? sobie te posty bo aluzj? ch?opak chyba zrozumie? (ja napewno a je?li nie to niech autor napisze do mnie na PW to wyt?umacz? sytuacj?)
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Bizon » Cz paź 26, 06 12:02

Crack omija zabezpieczenia zwi?zane z odpaleniem gry w wersji pirackiej, wi?c nie rozumiem po ci ci CRACK do orygina?u.

Lepiej si? przyznaj ?e masz pirata... :P
Bizon

Postprzez kul2 » Cz paź 26, 06 17:54

a ty kul odpu?? sobie te posty bo aluzj? ch?opak chyba zrozumie? (ja napewno a je?li nie to niech autor napisze do mnie na PW to wyt?umacz? sytuacj?)

Nie moj drogi, piractwa MGS nie toleruje, nie tolerowalem i nie bede tolerowal. Nigdy.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » Cz paź 26, 06 17:56

To znaczy ?e nowy znajomy dostanie bana?
Bizon

Postprzez Gac666x » Cz paź 26, 06 20:32

Patch jest specjalnie do kart graficznych Radeon, naprawia b??d wy?wietlania grafiki.

Za? je?li chodzi o gry/programy/itp niedost?pne od kilku lat. No niestety dopóki firma nie og?osi, ?e gra jest abandonware czy te? nie to niestety musimy my drodzy uzytkownicy na tym cierpie?. Zawsze mozna do nich napisac i spytac czy nie maj? gdzie? na sk?adzie ale to ?adko skutkuje.
Dlatego te? ?wietnym rozwi?zaniem jest Steam, gdzie mo?na ?ci?gn?? (p?ac?c oczywi?cie) ró?ne gry ju? dawno niedost?pne w sklepach (a za pare lat b?dzie z tego niez?a biblioteka).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Powrót do Problemy Techniczne