Metal gear solid i tryb software...

Problemy techniczne. Przed założeniem tematu sprawdż czy problem nie został już opisany.

Moderator: GM

Metal gear solid i tryb software...

Postprzez Glorn » N mar 04, 07 12:48

Zainstalowałem mgs-a 1 i jak włączam to wyskakuje mi jakiś dziwny komunikat i gra uruchamia sie w trybie software.Gra wygląda tak,że po prostu nieda sie grać,jedna wielka kupa pixeli!Nie można dac wyższej rozdźiałki niż 640!Jest na to może jakiś pach lub cokolwiek innego?
Glorn
Inkarnacja VR

Postprzez plastus » N mar 04, 07 13:12

takie rzeczy to do problemów technicznych,ale myślę że to ma związek z kartą graficzną.
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Glorn » N mar 04, 07 13:17

Sorry,że pomyliłem działy.Tak to ma związek z kartą graficzna,bo pisało coś ,że jest niekompatybilna.Moja karta to GF 6600 Turbo Force
Glorn
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » N mar 04, 07 14:29

plastus napisał(a):takie rzeczy to do problemów technicznych,ale myślę że to ma związek z kartą graficzną.

Drugie ostrzezenie za zabawe w moderatora.
Brawo plastus, doskonala droga do drugiego bana.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Bizon » N mar 04, 07 14:31

Przenisłem temat.

Więc ja miałem ten problem, tylko że ja mam Rive TNT 2.
U mnie chodziło o to że sterowniki miałem niekompatybilne z kartą.
Jak je odinstalowałem to wszystko chodziło OK.
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez Glorn » N mar 04, 07 14:43

no dobra,ale ja stery raczej mam kompatybilne z kartą,GF 6600 Turbo Force i mam stery 91.48 WHQL.WTF?
Glorn
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » N mar 04, 07 15:46

Ja przenioslem Bizonie ;)

Glorn, jestes nowy, wiec Ci wyjasnie - zawsze, na kazdym forum, jezeli chce sie zadac pytanie, wypada skorzystac z opcji szukaj i sprawdzic czy ktos juz takiego pytania nie zadal.
Ulatwie Ci troche zadanie i podam temat identyczny z Twoim - http://www.metalgearsolid.us/forum/viewtopic.php?t=207
Teraz po wyjasnieniu wszystkich niejasnosci moge ten temat zamknac.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Problemy Techniczne