Moderatorzy: Operator, Wilczyca, GM
SALADYN napisał(a):Ciekawe czy dałoby radę tak któregoś MGS'a na konsolach przetłumaczyć.
ArecaS napisał(a):Persona 3 i Persona 4?
Faja napisał(a):Silent Hill z tego co wiem to było przyjęte nawet całkiem nieźle, ja osobiście czytałem te komiksy, ale jakoś nie specjalnie mi podeszły. Nie było to na podstawie gier, tylko luźne nawiązanie do tematu, ale tak czy siak powinieneś się z nimi zaznajomić.
kul napisał(a):SALADYN napisał(a):Ciekawe czy dałoby radę tak któregoś MGS'a na konsolach przetłumaczyć.
Jedynkę próbowano kilkakrotnie, sam uczestniczyłem w jednym z takich projektów. Albo w dwóch nawet? Teoretycznie powinny być większe możliwości niż na PC, ale...no właśnie ale potrzeba ludzi którzy ogarniają temat programowania.
P3 przetłumaczonego w całości nigdzie nie ma (lurkowałem trochę, z żadnymi efektami), P4 tak samo.ArecaS napisał(a):Persona 3 i Persona 4?
SALADYN napisał(a):Bezczelność ludzka nie zna granic.
Wniosek był prosty że ci dwaj chcieli po prostu podstępem przejąć klienta bo umowa którą bym podpisał byłaby zobowiązująca więc w najlepszym wypadku musiałbym zapłacić przez okres wypowiedzenia za niedostarczoną usługę.
SALADYN napisał(a):Takie widać mają oferty że muszą podstępami klientów naganiać, ta netia ma o wiele mniej korzystna ofertę od tej którą mogę sobie wybrać w mojej firmie, 35 Mb/s zamiast obecnych 2 Mb/s kosztowało by mnie 25 zł więcej.
SALADYN napisał(a):Simon napisał(a):33 Mb więcej za 25 złotych więcej to wg ciebie drogo?
To jest właśnie oferta mojego dostawcy.
SALADYN napisał(a):Wniosek był prosty że ci dwaj chcieli po prostu podstępem przejąć klienta bo umowa którą bym podpisał byłaby zobowiązująca więc w najlepszym wypadku musiałbym zapłacić przez okres wypowiedzenia za niedostarczoną usługę.
SALADYN napisał(a):Odwiedziło mnie przedwczoraj dwóch młodych chłopaków
pod krawatem, mili bardzo, rzeczowi
przedstawili się jako przedstawiciele firmy Netia
Wniosek był prosty że ci dwaj chcieli po prostu podstępem przejąć klienta bo umowa którą bym podpisał byłaby zobowiązująca więc w najlepszym wypadku musiałbym zapłacić przez okres wypowiedzenia za niedostarczoną usługę.
Raiden napisał(a):A skoro już przy takich sprawach jesteśmy, nie będę ukrywał że zdarzały mi się telefony z TP nie będące w rzeczywistości z TP.
Powrót do Przemyślenia użytkowników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość