Fan boxy officialne

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Fan boxy officialne

Postprzez Kazuun » Wt lip 01, 08 11:45

Nie znalazłem jakiegoś konkretnego tematu na forum dotyczącego mojego pytania, więc piszę. Jeśli jednak przeoczyłem, sorry).

Mógłby może ktoś wymienić jakie można dostać oficjalne fanowskie boxy na temat serii MGS ? Wraz z soundtrackami (poza oczywistymi z danych gier). Skąd wziąć np song MGS Saga ? Również na forum pojawił się ostatnio topic z zapytaniem o jeden fan box, lecz kul stwierdził, ze fake (czy coś). Czy da się załatwić dodatki które były dodawane do MGS 2: SoL oraz MGS3: Subsistence ? No i najważniejsze... jeśli tak to skąd to wytrzasnąć ? :)
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez kul2 » Wt lip 01, 08 12:35

Czy da się załatwić dodatki które były dodawane do MGS 2: SoL oraz MGS3: Subsistence ?

Osobno raczej nie. Rzadko ktos takie rzeczy sprzedaje.

Z oficjalnymi fanowskimi boxami sie nie spotkalem.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do Wszystko o serii