Moderatorzy: Infernal Warrior, GM
Saladin01 napisał(a):Tam kolory są chyba pozmieniane ze względu na klisze czy kamery lub światło, nie wiem. Ale bodajże w odprawie TTS ma brązowe tak samo jak i w MG oraz MG 2.
Drax napisał(a):No chyba, że. Ale w takim razie to Liquid zmienił sobie kolor??
Bizon napisał(a):Swoją droga, to wiem, że niektórym Naomi wydawała się blondynką
Mr_Zombie napisał(a):jego blond włosy to efekt posiadania samych genów recesywnych Big Bossa.
SolidSimon napisał(a):As far as I remember to Solid, po tym jak zobaczył jak wygląda Liquid, ŚCIĄŁ i PRZEFARBOWAŁ włosy na ciemne.
Hasiu napisał(a):Tak.. Zrobił sobie jeszcze loczki i trwałą..
Hasiu napisał(a):Przecież sobie nie przefarbowywał przed każdą misją.
Uzion napisał(a):No wiesz. Liquid szmat czasu przezyl na pustyni... A sloneczko tam niezle grzeje i napromieniowuje
Gac666 napisał(a):*Cough... Recessive Genes... cough*
Nie ma dominujacych, ani recesywnych genow wsrod blizniakow powstalych w czasie klonowanie. Sa calkowicie identyczne. Liquid sie mylil. Geny nie decyduja o przyszlosci - ludzie moga zmienic przyszlosc dzieki swojej woli i czynom.
Pabian napisał(a):A żeby offtopu nie było to skłaniałbym się ku teorii Uziona
[Teraz odnośnie Liquida]Uzion napisał(a):No wiesz. Liquid szmat czasu przezyl na pustyni... A sloneczko tam niezle grzeje i napromieniowuje
Słońce naprade potrafi zmienić kolor włosów. Poza tym gdyby pozostał przy brązowych włosach jego "camo index" byłoby mniejsze
kul napisał(a): Sprawdz i sobie przypomnij, bo o farbowaniu nie ma ani slowa.
Pabian napisał(a):Tak Snake to bardzy modny gość:
Campbell: Snake we have to save the world. Time is running!
Snake: Just a sec I need to dye my hair... and maybe correct my make-up. World can wait.
Damn it. Nie mogłem się powstrzymać
Snake: I need to borrow your scissors.
Naomi: What are you going to do?
Snake: Don't worry. Just going to clean myself up a little.
Naomi: Huh?
Snake: I don't want to be mistaken for the leader of the terrorists.
Saladin01 napisał(a):Tam kolory są chyba pozmieniane ze względu na klisze czy kamery lub światło, nie wiem. Ale bodajże w odprawie TTS ma brązowe tak samo jak i w MG oraz MG 2.
Bizon napisał(a):Saladin ma rację, w TTS miał na pewno ciemne włosy. Ja zawsze myślałem, że to jest po prostu tak narysowane. Snake ma jasne włosy, by odróżniły sie od ciemnego otoczenia...
Hasiu napisał(a):Włosy miał cały czas brązowe i tak jak mówią koledzy, zostały narysowane tak żeby odróżniały się od otoczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość