Jak Waszym zdaniem MGS2 prezentuje sie na tle MGS1 i MGS3??

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Postprzez Gillian » N lis 06, 11 15:28

Angel de la Paz napisał(a): fabuła przestaje aż tak mocno absorbować
Jak sobie przypominam to za pierwszym razem grałem jak szalony i właśnie w momencie, kiedy Big Shell zaczęło się walić, nie mogłem wyłączyć gry do samego końca - taka była absorbująca ; ). Co prawda później MGS2 zaczeło mi się coraz mniej podobać, aż właściwie do premiery MGS3, kiedy uznałem dwójkę za najsłabszą w serii. A później zaczęło mi się przestawiać - trochę zmądrzałem i zacząłem zauważać już nie tak oczywiste zalety MGS2 - jak choćby rewelacyjny Raiden.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Snake_VR5 » N lis 06, 11 17:42

twilite kid napisał(a):i zacząłem zauważać już nie tak oczywiste zalety MGS2 - jak choćby rewelacyjny Raiden.

Mała uwaga, było by rewelacyjnie moim zdaniem gdyby w MGS2 zastosowali ten system face camo jak w MGS3 i MGS4 by Raiden w skull suit mógł biegać po Big Shell w masce. Plotka głosi że ma mieć wersji HD miecz od początku, szkoda że i takiej zmiany nie wprowadzili ale cóż tak bywa.
Snake_VR5
Jack the Ripper

Poprzednia strona

Powrót do Wszystko o serii