I masz image!

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Postprzez uci » Wt cze 13, 06 06:41

ona nie jest w ci?zy, tylko ten strój tak wygl?da z powodu ogromnej kieszeni (czy cós) na brzuchu, pod ni? widac ?e ma brzuch normalny.

a co do jej wygl?du, Meryl jest tam najm?odsza tak czy siak, nawet je?eli 4 dzieje si? 14 lat po MGS1, to meryl jest ledwo po 30tce. Nie zapomnijcie ?e zawsze sa ludzie wygl?dajacy m?odziej/starzej niz na swój wiek
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez FOX HUND » Śr cze 14, 06 15:34

Natomiast Naomi Hunter jest genialnie zrobiona :) :) Bardzo ?adnie
wygl?da. :)
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Flyman » Śr cze 14, 06 18:51

No Naomi wysz?a im sympatycznie :) :) :) !!!
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Postprzez Mr_Zombie » Śr cze 14, 06 20:37

A mi si? nie podoba >_>.
Wygl?da jak jakie? (tu bez ?adnych rasistowskich podtekstów) cyga?skie dziecko z ulicy :|. Ja rozumiem, trudna sytuacja i w ogóle, jednak ona w ogóle nie przypomina tej Naomi z MGS1.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez uci » Śr cze 14, 06 23:19

jak dla mnie naomi w 1 miala tak jakby wy?sze czolo i bardzij powa?n? twarz - typowa baba lekarz, a tutaj jakos odmlodza..taka jak?s:/ nie wiem..
Inna
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Flyman » Śr cze 14, 06 23:25

Nie wiem czy zauwa?yli?cie ciekaw? zale?no??. Wszystkie m?skie podstacje wygl?daj? starzej a kobiece odwrotnie.
Life isn’t just about passing on your genes. We can leave behind much more than just DNA. Through speech, music, literature and movies...Obrazek
Flyman
Zanzibar

Postprzez La Li Lu Le Lo » Wt cze 27, 06 14:31

My?l?, ?e najwi?ksze prawo do tego jak b?dzie wygl?da? SOlid Snake w MGS4 ma pan Hideo Kojima, w ko?cu on go stworzy? wraz z ca?? gr? i wszystkimi innymi bohaterami tej wspania?ej Serii. Jednak?e, je?li mia?bym oceni? jak mia?by SNake wygl?da? w MGS4 z pewno?ci? mniej bym go postarza?, w?osy mog?yby by? siwe tylko gdzie neigdzie, a twarz mog?aby by?, oczywi?cie zmieni? brwi na mniej siwe ;) Ale wtedy wykluczy?bym w?sy i da? zarost a'la Big Boss, który ?wietnie mu pasowa?, my?l?, ?e Solidowi te? by pasowa? jak bum cyk cyk.
Touche . . .
La Li Lu Le Lo
Night Sight

Postprzez FOX HUND » So paź 28, 06 17:16

Czy Old Snake w masce nie przypomina Wam kogo?? :D
Bo mnie tak:
Obrazek
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
FOX HUND
The Patriot

Postprzez PiotrB » N lis 05, 06 20:15

FOX HUND - go??, którego zdj?cie wkleji?e? - Sean Bean, wydaje mi si? niemal idealnym odtwórc? Liquid'a Snake'a w Filmie MGS. Kto ogl?da? "Skarb Narodów" chyba przyzna mi racj?.
PiotrB
The Fear

Postprzez FOX HUND » N lis 05, 06 21:26

Masz racje. Równie? ogl?da?em ten film i moge Ci przyzna? racje, ale Liquid wydaje mi sie, ?e jego twarz jest chudsza ni? od aktora.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Old Snake » Pn lis 06, 06 00:13

Tak, Sean Bean. ?wietna rola w "Czasie Patriotów" jak i wiele innych, ale obawiam si?, ?e jego g?os nie pasuje pod Snake'a ale pod Liquida ju? owszem.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Poprzednia strona

Powrót do Wszystko o serii