Moderatorzy: Infernal Warrior, GM
. Podczas gry w MGS2 chcialem poddusic straznika [miejscowka gdzie bomba jest schowana za drzwiami tranformatora, poziom Hard wiec 2 kolesi] podchodze dusze go ale drugi straznik mnie zauwaza, ja puszczam ofiare, zostaje postrzelony przez tego drugiego patrze a tu Raiden wykonuje dziwne gesty rekami 0_0. Macha caly czas jak glupi
biegam a on dalej macha dopiero jak zeszelem z oczy straznikow to przestal. To bylo naprawde dziwaczne. Spotkal sie ktos z Was z tym ?FOX HUND napisał(a):2) Snake był przyklejony do ściany tyłem. Wykonałem obrót zza rogu by zabić strażnika.
jednak nogi Snake'a zostały w pierwotnej postaci, a tułów obrucił się...Wyobraźcie sobie jak to może wyglądać

SALADYN napisał(a):co dowodzi że Volgin jest gejem lub bi. :love6:
Tak ale tylko jeśli ktoś uparcie dzwonił przez radio do Evy która nam mowi że nie potrafi sprawić by Raikov sam zdjął ciuchy.Bizon napisał(a):SALADYN napisał(a):co dowodzi że Volgin jest gejem lub bi. :love6:
To, że Volgin jest biseksualistą, można wywnioskować przecież z samego scenariusza :p

Masz rację tylko ta scenka ma miejsce już po dorwaniu Raikova a na przykład mój brat grając po raz pierwszy nie zjarzył sprawy (w poprzednie MGS-y nie grał więc nie znał Raidena i aluzji jakie Kojima umieścił w tej części)Mr_Zombie napisał(a):No wiesz, sam fakt, że Volgin sprawdza tożsamość Naked Snake'a (gdy ten jest przebrany za Raikova) chwytając go za jajka, mówiąc, że zna Raikova lepiej, niż ktokolwiek inny... To chyba wystarczy by stwierdzić, jaki był związek pomiędzy nimi...
nie pamietasz takiej sytuacji po spotkaniu z Stillman'em ......... dla mnie to jest troszke dzwne i smieszneSnake. napisał(a):Ale tu chodzi o ' dziwne i śmieszne sytuacje' Hebi...

Gac666 napisał(a):Zaś jak się jeszcze do niego zadzwoni? HAH!

PeCetowiec ze mnie żaden i grać na klawiaturze nie umiem. Na padzie grałem sobie właśnie w MGS1, no i czas na walkę z Mantisem. I tutaj taki zonk, że padem go nie trafię, tyko klawiaturą! No to zawołałem brata, że namierzał będę padem, a on ma trzymać palca nad klawą i strzelać na moją komendę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość