Moderatorzy: Infernal Warrior, GM
No i pytanko typowe dla kolekcjonera , czy zostały one wydane w jakiejś fizycznej formie ???
Glowy sobie uciac nie dam, ale powinny byc w japonskim premium packach.
MacLean zmarł w 1987 roku. W sierpniu 2001 i lipcu 2002 w Japonii ukazały się przetłumaczone kontynuacje serii o Navarone: Storm Force from Navarone oraz Thunderbolt from Navarone. Okładki tych dwóch książek zostały wykonane przez Noriyoshi Ohrai, który zajmował się również rysunkami dla Star Wars II: The Empire Strikes Back oraz ilustracjami do Premium Packa MGS2 wydanego w Japonii, który jest niezłą gratką dla miłośników serii.
MrPayne napisał(a):że u niektórych postaci (np. Liquid i Solid na plakacie z TTS) brak mi charakterystycznych rysów twarzy.
Saladin01 napisał(a):Wężowi bracia w TTS faktyczni nie podobni do siebie, za to cała reszta jest ok.
SALADYN napisał(a):Widzę Sal że cię inspiruje do nowych tematów ;)
Nie podoba mi sie Snake na drugim plakacie ma wyłupiaste oczy , no i nie widzę tu innego plakatu z MGS3 który chyba też został stworzony przez Noriyoshi Ohrai , chodzi mi o ten z Snake'iem pośrodku The boss z lewej i MIG'ami z prawej.
No i pytanko typowe dla kolekcjonera , czy zostały one wydane w jakiejś fizycznej formie ???
[ Dodano: Nie Mar 08, 09 00:44 ]
http://farm4.static.flickr.com/3058/2788298339_c3840f041d.jpg
O tego nie widziałem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość