erm.... A co będzie potem?

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

erm.... A co będzie potem?

Postprzez plastus » So lut 17, 07 19:49

jak myślicie,co będzie potem z fanami MGS?Czy zanikniemy w pomroce dziejów,czy może przetrwamy,i MGS będzie pamiętany na zawsze?
plastus
Psycho Mantis

Postprzez Infernal Warrior » So lut 17, 07 20:41

To zależy tylko od nas. Jeżeli jesteś prawdziwym fanem serii to nigdy o niej nie zapomnisz. Będziesz co jakiś czas znowu pogrywał w ulubione części i wchodził na to forum dzieląc się wrażeniami. Jeśli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, to zapytaj sam siebie :wink: Prawdziwi fani pozostaną, napewno - a przynajmniej ja mam zamiar ( Myślę że userzy mnie poprą!!! Nie zginiemy, nie?? )
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Mr_Zombie » So lut 17, 07 21:35

Przypuszczam, że chodzi raczej o to, że pewnego dnia skończą się już wszelkie tematy (wystarczy chociażby spojrzeć, jaka niekiedy obecnie jest posucha), każdy najmniejszy szczegół, wątek, detal zostanie omówiony i... wówczas nie będzie już nic.

A co się wówczas stanie?
Cóż, do gry zawsze można wrócić i przejść po raz n-ty, albo po prostu niczym Snake "żyć dalej", ciesząc się innymi produkcjami.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Gac666x » N lut 18, 07 08:35

Zajrzyjcie na moją stronę o Predatorze i na forum to zobaczycie co będzie dalej :/.

http://www.the-predator.prv.pl/

http://www.zibiifsk.superhost.pl/avp/forum/forum.php
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Powrót do Wszystko o serii