Metal Gear Help ! (pomoc)

W celach porządkowych.

Metal Gear Help ! (pomoc)

Postprzez Relict » Śr mar 22, 06 00:38

MACHINE GUN KID
Podobnie jak w przypadku poprzedniego boss’a, musisz wcze?niej wyskoczy? i odda? strza?. Chowaj si? ca?y czas za filarem. Mo?na tak?e poczeka?, a? on pierwszy wyskoczy, by wybiec z drugiej strony i strzeli?.

troche mi to do konca nie pomoglo mam zero rationow oraz 30 nabojow w pistolecie , 20 uzi oraz 6 w granatniku i teraz pytam was jaki jest najlatwiejszy sposob na przejscie tego bossa :? :? hyy :? [/code]
Relict
Red Blaster

Postprzez Mr_Zombie » Śr mar 22, 06 01:14

Equip the machine gun, run up to him and open fire. He will die in a matter of seconds. Easy as hell, eh? ;)

Alternatively, you can go up to the right-hand corner and shoot him with the handgun 15 or so times. You will never be damaged. (thanks to the user Snake of the MSX Metal Gear board at GameFAQs for this strategy)

Or, if you're a traditionalist, just go to the bottom of the screen, stay between the bottom of the screen and the small walls nearby and fire four missiles at him. :p

Cytat z BossFAQ na GameFaqs :)
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Relict » Śr mar 22, 06 10:18

haha znalaz?em bardzo ?atwy sposób na pokonanie Machine Gun Kid'a poprostu podbiegasz do niego a on niema mozliwosci strzelania na lewo prwo tylko w dó? wtedy starczy sie odpr?zy? i postrzela? do niego kilkana?cie razy :D :lol: :lol: :lol:
Relict
Red Blaster

Postprzez raven_raven » Pn sty 14, 08 20:37

Teraz ja mam pytanie - czy mógłby ktoś zamieścić jakąś fotkę bądź link do filmiku jak przejść bagno?
Ew. jakoś to opisać...

Potrafię dojść do wyspy z dzieckiem w prawym dolnym rogu bagna i dalej nie potrafię. Z tej wyspy nie ma wyjścia oprócz powrotu czy co?
There is place for only one Snake, and one Big Boss!
raven_raven
Młody Ocelot

Postprzez Pabian01 » Wt sty 15, 08 09:05

Mysle ze filmiki na youtube od uzytkownika Hcloud13 zatytulowane "Metal Gear 2 : Solid Snake MSX The Movie Part ..." powinny Ci pomoc.
Ale na 100% pewny nie jestem bo jak teraz szukalem tego to nie moglem znalesc
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez kul2 » Wt sty 15, 08 12:03

Od miejsca z dzieckiem - góra, prawo, góra, lewo, góra.

I przygotuj sie do walki z...NIM.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez raven_raven » Wt sty 15, 08 13:10

SPOILER
Running Manem, tak nawiasem. Chciałem wiedziec, skąd mam wyjśc, z kierunkami dałbym sobie radę.

Ale dzięki, już po problemie.
There is place for only one Snake, and one Big Boss!
raven_raven
Młody Ocelot

Powrót do ARCHIWUM